Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    257 Wątki
    1325 Posty
    Ostatni post Kto wymienia snapki?
    przez olgak Zobacz najnowszy post
    2018-02-22, 21:37
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    40 Wątki
    225 Posty
    Ostatni post W jakim banku zarabia się najlepiej
    przez Nabank Zobacz najnowszy post
    2017-12-25, 13:45
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    84 Posty
    Ostatni post Inwestycje w Bankach zagranicznych bardziej opłacalne?
    przez kebik92 Zobacz najnowszy post
    2017-10-12, 08:39
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    16 Wątki
    115 Posty
    Ostatni post Jak kryzys odbił się na Was?
    przez kebik92 Zobacz najnowszy post
    2017-10-12, 08:41
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    185 Wątki
    828 Posty
    Ostatni post Spirala długów. Poważne.
    przez Hector Zobacz najnowszy post
    2018-01-23, 13:58
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    117 Wątki
    531 Posty
    Ostatni post Alior Bank konto za zero złotych
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:14
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    133 Wątki
    674 Posty
    Ostatni post darmowe konto osobiste w T-mobile
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:17
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    18 Wątki
    184 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie
    przez RadekGIT Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 19:04
  • BGŻ Optima
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    21 Wątki
    91 Posty
    Ostatni post 600 złotych w BGŻ Optima
    przez vigreen Zobacz najnowszy post
    2017-11-23, 12:26
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Czy Bank BPH udziela kredytów na PIT
    przez igor432 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 09:23
  • BGŻ BNP Paribas
    Opinie o banku BGŻ BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    76 Wątki
    295 Posty
    Ostatni post darmowe konto osobiste w BGZ BNP PARIBAS
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:21
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    55 Wątki
    292 Posty
    Ostatni post osz...uści
    przez dominique81 Zobacz najnowszy post
    2018-01-30, 20:24
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    27 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Odbierz voucher 400 zł do Biedronki za założenie darmowej karty
    przez Mamonki Zobacz najnowszy post
    2017-10-24, 19:38
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    150 Posty
    Ostatni post dbNET biznes - opinie użytkowników konta
    przez mpc Zobacz najnowszy post
    2016-11-21, 21:39
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    25 Wątki
    96 Posty
    Ostatni post Współpraca kredytowa
    przez Zari Zobacz najnowszy post
    2017-11-20, 10:39
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    38 Posty
    Ostatni post Opinie o FM Banku
    przez karol231 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 11:31
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    113 Wątki
    458 Posty
    Ostatni post darmowe konto osobiste w GETIN BANK
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:30
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    33 Wątki
    186 Posty
    Ostatni post Faktoring w Idea Banku , prawdziwe opinie i koszty tej usługi
    przez Eliot Zobacz najnowszy post
    2018-01-18, 23:27
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    61 Wątki
    320 Posty
    Ostatni post Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING
    przez Nabank Zobacz najnowszy post
    2017-12-25, 13:49
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    148 Posty
    Ostatni post Konto Inteligo - numer 1 w oczach ekspertów - jak prawda?
    przez AndrzejJ Zobacz najnowszy post
    2016-01-25, 21:53
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    129 Wątki
    660 Posty
    Ostatni post darmowe konto osobiste w mBANKU
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:29
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    53 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Meritum Bank opinie
    przez lukaszi Zobacz najnowszy post
    2017-05-29, 16:19
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    27 Wątki
    112 Posty
    Ostatni post Konto studenckie w Millenium
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:27
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    48 Wątki
    167 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w PEKAO z przed kilku lat
    przez ecawor Zobacz najnowszy post
    2017-06-08, 13:50
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    144 Wątki
    521 Posty
    Ostatni post PKO - konto za zero z "*"
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:24
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    32 Wątki
    104 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez mari33 Zobacz najnowszy post
    2017-10-05, 16:13
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    21 Wątki
    53 Posty
    Ostatni post Współpraca kredytowa
    przez Zari Zobacz najnowszy post
    2017-11-20, 10:37
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez Hannukah Zobacz najnowszy post
    2017-06-05, 13:18
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    82 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w CA - prosze o opinie
    przez Nabank Zobacz najnowszy post
    2018-01-22, 11:11
  • NEST Bank
    Forum dyskusyjne NEST Bank. Opinie klientów o kontach bankowych Nest Konto i NESt Oszczędności. Pytania odnośnie oferty Nest Banku.
    40 Wątki
    324 Posty
    Ostatni post Jak aktywować kartę do konta Nest Bank?
    przez opiekunnestbank Zobacz najnowszy post
    2018-02-22, 15:42
  • Orange Finanse
    Forum dyskusyjne Orange Finanse. Czy warto mieć konto w tym banku. Opinia, jakie są dokładnie koszty, ile kosztuje karta do konta.
    2 Wątki
    4 Posty
    Ostatni post Inwestowaniez FXGM:czy są partnerem inwestycyjnym Bona Fide?
    przez wiggi3 Zobacz najnowszy post
    2017-03-16, 23:54
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    22 Wątki
    191 Posty
    Ostatni post VIVUS DO 3000 ZŁ ZA DARMO
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:34
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    105 Posty
    Ostatni post Provident na przelew - lepsze od opcji gotówka do domu
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 19:51
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-12, 08:53
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    124 Posty
    Ostatni post Uwaga na pożyczki w Profi Credit
    przez geldmarket Zobacz najnowszy post
    2017-12-06, 00:30
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    61 Posty
    Ostatni post Asa Kredyt opinie klientów
    przez nikuj Zobacz najnowszy post
    2017-05-07, 11:56
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Net Credit czy Provident? Która firma lepsza?
    przez Orest Zobacz najnowszy post
    2016-08-23, 16:22
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Czy ekspres kasa sprawdza w BIK i KRD
    przez autor12 Zobacz najnowszy post
    2016-08-15, 11:52
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    24 Posty
    Ostatni post Czy sms Kredyt sprawdza klientów w BIK
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 20:02
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w Incredit - jaka oferta
    przez markos3 Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 09:07
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    46 Posty
    Ostatni post Czy Kredito24 sprawdza BIK?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 20:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Wonga
    przez hammerwin Zobacz najnowszy post
    2017-05-18, 19:19
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    46 Wątki
    188 Posty
    Ostatni post PBS Sanok - tylko dla masochistów
    przez sanoczanin Zobacz najnowszy post
    2017-07-17, 15:55
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    72 Wątki
    519 Posty
    Ostatni post VIVUS DO 3000 ZŁ ZA DARMO
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:36
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    62 Wątki
    353 Posty
    Ostatni post Którą chwilówkę wybrać?
    przez adam289 Zobacz najnowszy post
    2018-02-22, 11:23
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    28 Wątki
    132 Posty
    Ostatni post Mam kredyt - kolejny kredyt w Banku
    przez bankona Zobacz najnowszy post
    2018-02-12, 15:02
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    30 Wątki
    132 Posty
    Ostatni post Na jakich zasadach bank odmawia konsolidacji?
    przez julke Zobacz najnowszy post
    2018-02-19, 20:09
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    59 Wątki
    226 Posty
    Ostatni post Odmowa kredytu hipotecznego - co robić
    przez bankona Zobacz najnowszy post
    2018-02-12, 14:53
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    97 Wątki
    253 Posty
    Ostatni post Porównaj zanim pożyczysz !
    przez PlanetaPozyczek Zobacz najnowszy post
    2018-02-21, 11:21
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 16 użytkowników :: 2 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 14 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (646) było 2015-09-08, 22:56

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 10913 • Liczba wątków: 2292 • Liczba użytkowników: 1365 • Najnowszy użytkownik: olgak