Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    250 Wątki
    1288 Posty
    Ostatni post Ochrona kart Zbliżeniowych
    przez serwus Zobacz najnowszy post
    2017-09-15, 21:55
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    39 Wątki
    223 Posty
    Ostatni post Czy dostanę pracę w Banku
    przez Stach Zobacz najnowszy post
    2017-09-13, 14:12
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    83 Posty
    Ostatni post Inwestycje w Bankach zagranicznych bardziej opłacalne?
    przez kilek221 Zobacz najnowszy post
    2017-08-06, 10:19
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    16 Wątki
    113 Posty
    Ostatni post Antydotium na kryzys finansowy
    przez kolmikd Zobacz najnowszy post
    2017-09-20, 09:23
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    182 Wątki
    819 Posty
    Ostatni post Kredyt dla zadłużonych bez zdolności kredytowej
    przez ADAMNOWAK Zobacz najnowszy post
    2017-09-14, 00:00
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    113 Wątki
    522 Posty
    Ostatni post iKontoBiznes
    przez wergilio89 Zobacz najnowszy post
    2017-09-06, 19:22
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    132 Wątki
    672 Posty
    Ostatni post Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty
    przez Zygo Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 08:47
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    18 Wątki
    184 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie
    przez RadekGIT Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 19:04
  • BGŻ Optima
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    88 Posty
    Ostatni post Lokata elastyczna 5,5% w BGŻ Optima
    przez molotu77 Zobacz najnowszy post
    2017-09-14, 19:52
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Czy Bank BPH udziela kredytów na PIT
    przez igor432 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 09:23
  • BGŻ BNP Paribas
    Opinie o banku BGŻ BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    75 Wątki
    293 Posty
    Ostatni post Kredyt konsolidacyjny w BGŻ: opinie, plusy i minusy
    przez Stach Zobacz najnowszy post
    2017-09-13, 14:20
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    55 Wątki
    291 Posty
    Ostatni post Konto godne polecenia - proszę o opinie
    przez Olek44 Zobacz najnowszy post
    2017-09-13, 10:58
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    26 Wątki
    89 Posty
    Ostatni post Odbierz smartfon LG K4 Dual o wartości 499 zł i omiń ...
    przez Mamonki Zobacz najnowszy post
    2017-07-06, 17:47
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    150 Posty
    Ostatni post dbNET biznes - opinie użytkowników konta
    przez mpc Zobacz najnowszy post
    2016-11-21, 21:39
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    23 Wątki
    94 Posty
    Ostatni post gratulacje za mundialowa inwestycje
    przez karol231 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 11:31
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    38 Posty
    Ostatni post Opinie o FM Banku
    przez karol231 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 11:31
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    112 Wątki
    456 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Getin Bank czy warto?
    przez karol231 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 11:30
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    33 Wątki
    185 Posty
    Ostatni post Faktoring w Idea Banku , prawdziwe opinie i koszty tej usługi
    przez Martyna Zobacz najnowszy post
    2017-08-30, 23:04
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    61 Wątki
    319 Posty
    Ostatni post ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?
    przez Stach Zobacz najnowszy post
    2017-09-13, 14:18
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    148 Posty
    Ostatni post Konto Inteligo - numer 1 w oczach ekspertów - jak prawda?
    przez AndrzejJ Zobacz najnowszy post
    2016-01-25, 21:53
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    128 Wątki
    656 Posty
    Ostatni post Jak zrezygnować z konta w mBanku
    przez Nabank Zobacz najnowszy post
    2017-06-16, 20:08
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    53 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Meritum Bank opinie
    przez lukaszi Zobacz najnowszy post
    2017-05-29, 16:19
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    105 Posty
    Ostatni post Szybka pożyczka w Milenium - jakie opinie
    przez lukaszi Zobacz najnowszy post
    2017-05-29, 16:24
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    48 Wątki
    167 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w PEKAO z przed kilku lat
    przez ecawor Zobacz najnowszy post
    2017-06-08, 13:50
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    144 Wątki
    518 Posty
    Ostatni post Ankieta - student
    przez aallaann Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 12:34
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    32 Wątki
    103 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez CAT Zobacz najnowszy post
    2017-09-06, 11:11
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    20 Wątki
    52 Posty
    Ostatni post Odzyskanie pieniedzy z kredytu
    przez BPIConsulting Zobacz najnowszy post
    2015-09-25, 18:22
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez Hannukah Zobacz najnowszy post
    2017-06-05, 13:18
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Kłopoty z kredytem w Credit Agricole
    przez sanoczanin Zobacz najnowszy post
    2017-07-17, 15:59
  • NEST Bank
    Forum dyskusyjne NEST Bank. Opinie klientów o kontach bankowych Nest Konto i NESt Oszczędności. Pytania odnośnie oferty Nest Banku.
    32 Wątki
    294 Posty
    Ostatni post Znikają pieniądze z konta NestBank!
    przez Gość Zobacz najnowszy post
    2017-09-10, 12:38
  • Orange Finanse
    Forum dyskusyjne Orange Finanse. Czy warto mieć konto w tym banku. Opinia, jakie są dokładnie koszty, ile kosztuje karta do konta.
    2 Wątki
    4 Posty
    Ostatni post Inwestowaniez FXGM:czy są partnerem inwestycyjnym Bona Fide?
    przez wiggi3 Zobacz najnowszy post
    2017-03-16, 23:54
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    21 Wątki
    187 Posty
    Ostatni post POŻYCZKA VIVUS ZA DARMO
    przez wergilio89 Zobacz najnowszy post
    2017-09-06, 19:38
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    105 Posty
    Ostatni post Provident na przelew - lepsze od opcji gotówka do domu
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 19:51
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-12, 08:53
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    119 Posty
    Ostatni post Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie
    przez zenu Zobacz najnowszy post
    2017-01-17, 19:52
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    61 Posty
    Ostatni post Asa Kredyt opinie klientów
    przez nikuj Zobacz najnowszy post
    2017-05-07, 11:56
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Net Credit czy Provident? Która firma lepsza?
    przez Orest Zobacz najnowszy post
    2016-08-23, 16:22
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Czy ekspres kasa sprawdza w BIK i KRD
    przez autor12 Zobacz najnowszy post
    2016-08-15, 11:52
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    24 Posty
    Ostatni post Czy sms Kredyt sprawdza klientów w BIK
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 20:02
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w Incredit - jaka oferta
    przez markos3 Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 09:07
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    46 Posty
    Ostatni post Czy Kredito24 sprawdza BIK?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 20:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Wonga
    przez hammerwin Zobacz najnowszy post
    2017-05-18, 19:19
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    46 Wątki
    188 Posty
    Ostatni post PBS Sanok - tylko dla masochistów
    przez sanoczanin Zobacz najnowszy post
    2017-07-17, 15:55
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    85 Wątki
    227 Posty
    Ostatni post Oferta pożyczek do 5000 zł.
    przez pozyczkafundusz Zobacz najnowszy post
    2017-09-05, 15:43
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 17 użytkowników :: 3 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 14 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (646) było 2015-09-08, 22:56

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 10697 • Liczba wątków: 2241 • Liczba użytkowników: 1286 • Najnowszy użytkownik: borys2905