Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    278 Wątki
    1378 Posty
    Ostatni post Potrzebujesz pilnych pieniędzy? Możemy pomóc!
    przez pamelarosaflores Zobacz najnowszy post
    2018-11-03, 17:23
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    41 Wątki
    228 Posty
    Ostatni post Czy można zarobić w banku 5000 zł?
    przez mulat Zobacz najnowszy post
    2018-09-17, 10:20
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    86 Posty
    Ostatni post ING w Holandii
    przez krzysztof543 Zobacz najnowszy post
    2018-10-02, 13:58
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    16 Wątki
    117 Posty
    Ostatni post Kryzys finansowy w Polsce
    przez oleq Zobacz najnowszy post
    2018-09-23, 14:19
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    186 Wątki
    837 Posty
    Ostatni post Długi w spadku czyli dziedziczenie majątku i długów
    przez reeva33 Zobacz najnowszy post
    2018-11-17, 20:39
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    118 Wątki
    534 Posty
    Ostatni post AliorBank wstrzymuje przelewy
    przez piotrs2009 Zobacz najnowszy post
    2018-08-31, 16:13
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    133 Wątki
    675 Posty
    Ostatni post darmowe konto osobiste w T-mobile
    przez DarekMW Zobacz najnowszy post
    2018-03-07, 21:52
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    18 Wątki
    184 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie
    przez RadekGIT Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 19:04
  • BGŻ Optima
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    91 Posty
    Ostatni post 600 złotych w BGŻ Optima
    przez pierro897 Zobacz najnowszy post
    2018-03-15, 17:13
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Czy Bank BPH udziela kredytów na PIT
    przez igor432 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 09:23
  • BGŻ BNP Paribas
    Opinie o banku BGŻ BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    77 Wątki
    298 Posty
    Ostatni post konto w BGŻ
    przez karmelka Zobacz najnowszy post
    2018-10-05, 11:45
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    55 Wątki
    292 Posty
    Ostatni post osz...uści
    przez dominique81 Zobacz najnowszy post
    2018-01-30, 20:24
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    27 Wątki
    92 Posty
    Ostatni post Karta kredytowa Citibank
    przez DarekMW Zobacz najnowszy post
    2018-03-07, 22:00
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    150 Posty
    Ostatni post dbNET biznes - opinie użytkowników konta
    przez mpc Zobacz najnowszy post
    2016-11-21, 21:39
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    23 Wątki
    95 Posty
    Ostatni post Pożyczka eurobank plusy i minusy
    przez Adrox Zobacz najnowszy post
    2018-07-04, 22:20
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    38 Posty
    Ostatni post Opinie o FM Banku
    przez karol231 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 11:31
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    113 Wątki
    460 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Getin Bank czy warto?
    przez pamelarosaflores Zobacz najnowszy post
    2018-11-03, 17:24
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    33 Wątki
    188 Posty
    Ostatni post Nie dajcie nabrać się na faktoring w Idea Money
    przez radinnii87 Zobacz najnowszy post
    2018-06-12, 21:59
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    61 Wątki
    321 Posty
    Ostatni post Problemy z kontem w ING
    przez gapcio3ci Zobacz najnowszy post
    2018-08-19, 13:21
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    149 Posty
    Ostatni post Opinie na temat konta w Inteligo
    przez Adrox Zobacz najnowszy post
    2018-07-04, 22:18
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    129 Wątki
    663 Posty
    Ostatni post Zarabianie na zakupach z kontem w mBanku
    przez gapcio3ci Zobacz najnowszy post
    2018-08-19, 13:22
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    53 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Meritum Bank opinie
    przez lukaszi Zobacz najnowszy post
    2017-05-29, 16:19
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    27 Wątki
    113 Posty
    Ostatni post Zgarnij 200 złotych premii od banku Millennium
    przez slawko86 Zobacz najnowszy post
    2018-07-21, 16:55
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    48 Wątki
    167 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w PEKAO z przed kilku lat
    przez ecawor Zobacz najnowszy post
    2017-06-08, 13:50
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    144 Wątki
    521 Posty
    Ostatni post PKO - konto za zero z "*"
    przez bankier21 Zobacz najnowszy post
    2018-02-15, 19:24
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    32 Wątki
    104 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez mari33 Zobacz najnowszy post
    2017-10-05, 16:13
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    20 Wątki
    52 Posty
    Ostatni post Odzyskanie pieniedzy z kredytu
    przez BPIConsulting Zobacz najnowszy post
    2015-09-25, 18:22
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez Hannukah Zobacz najnowszy post
    2017-06-05, 13:18
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    82 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w CA - prosze o opinie
    przez Nabank Zobacz najnowszy post
    2018-01-22, 11:11
  • NEST Bank
    Forum dyskusyjne NEST Bank. Opinie klientów o kontach bankowych Nest Konto i NESt Oszczędności. Pytania odnośnie oferty Nest Banku.
    37 Wątki
    321 Posty
    Ostatni post Nest Bank widok internetowej bankowości
    przez wymagajaca Zobacz najnowszy post
    2018-05-10, 11:23
  • Orange Finanse
    Forum dyskusyjne Orange Finanse. Czy warto mieć konto w tym banku. Opinia, jakie są dokładnie koszty, ile kosztuje karta do konta.
    2 Wątki
    3 Posty
    Ostatni post Inwestowaniez FXGM:czy są partnerem inwestycyjnym Bona Fide?
    przez wiggi3 Zobacz najnowszy post
    2017-03-16, 23:54
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    23 Wątki
    195 Posty
    Ostatni post Vivus - SZYBKA POŻYCZKA do 3000 zł za darmo
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:32
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    14 Wątki
    106 Posty
    Ostatni post Provident pożyczka samoobsługowa
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:36
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-12, 08:53
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    124 Posty
    Ostatni post Uwaga na pożyczki w Profi Credit
    przez geldmarket Zobacz najnowszy post
    2017-12-06, 00:30
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    11 Wątki
    62 Posty
    Ostatni post Pożyczka
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:38
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    6 Wątki
    37 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Net Credit
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:40
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    8 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Mikropożyczka
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:44
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    7 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Pożyczka gotówkowa
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:45
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w Incredit - jaka oferta
    przez markos3 Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 09:07
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Czy Kredito24 sprawdza BIK?
    przez gambi Zobacz najnowszy post
    2018-07-25, 22:58
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    10 Wątki
    74 Posty
    Ostatni post Pożyczka gotówkowa
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:47
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    46 Wątki
    189 Posty
    Ostatni post Czy można założyć konto osobiste w skoku
    przez karska Zobacz najnowszy post
    2018-11-04, 20:21
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    78 Wątki
    550 Posty
    Ostatni post KREDYTY - POŻYCZKI
    przez krzysztofjon Zobacz najnowszy post
    2018-11-13, 17:08
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    62 Wątki
    368 Posty
    Ostatni post Zadłużenie w BIK, gdzie dostanę kredyt
    przez mira86 Zobacz najnowszy post
    2018-08-27, 20:08
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    29 Wątki
    135 Posty
    Ostatni post Udzielę pożyczki dla osób posiadających zadłużenie w BIK i ...
    przez pamelarosaflores Zobacz najnowszy post
    2018-11-12, 12:27
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    32 Wątki
    135 Posty
    Ostatni post Gdzie najlepiej wybrać?
    przez Miroslaw2018 Zobacz najnowszy post
    2018-10-21, 20:03
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    60 Wątki
    228 Posty
    Ostatni post Kredyty mieszkaniowe-hipoteczne
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-09-18, 22:14

Kto przegląda forum

Forum przegląda 15 użytkowników :: 2 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 13 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (646) było 2015-09-08, 22:56

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 11102 • Liczba wątków: 2355 • Liczba użytkowników: 1430 • Najnowszy użytkownik: janello89