Zarejestruj

Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Posty: 1
Dołączył(a): 2015-01-19, 18:14
Lokalizacja: Warszawa

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez annazak » 2015-01-19, 18:19

Również korzystam z tego konta bankowego i wszystko jest ok! Bez dodatkowych opłat, haczyków:
http://www.konto-studenckie.pl/t-mobile.php
Jedyny minus moim zdaniem to cash back, ciągle coś zmieniają. Aczkolwiek generalnie polecam.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 30
Dołączył(a): 2015-01-23, 10:27

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez wilkosz » 2015-01-23, 10:59

Wybierarka.pl napisał(a):Mimo cyklicznego cięcia przywilejów klientów Alior Synca to wciąż ich konto osobiste jest bardzo atrakcyjne i bez dwóch zdań jest to wciąż najlepsze internetowe konto bankowe. Co prawda cashback 5% na zakupy w Internecie został ograniczony do 400 zł rocznie i 50 zł miesięcznie, zmniejszono grono korzystających z cashback, a także wyłączono z niego dużą część usług. Dodatkowo od 1 listopada za 4tą i kolejną wpłatę w miesiącu we wpłatomacie Euronet bank będzie pobierał prowizję 0,5% kwoty (min. 1 zł). To wszystko nie sprawia jednak wielkich kłopotów. Rzadko kto aż tak często korzysta z wpłatomatu, a przez tę decyzję zapewne będzie się to odbywało jeszcze rzadziej. Karta debetowa i naklejka zbliżeniowa są wciąż darmowe, samo konto również. Co jakiś czas pojawia się ciekawa lokata o wysokim procencie dla klientów Synca. Jak dla mnie 10/10 ;).


A możesz wytłumaczyć dokładnie jak to jest z tym cash backiem w tmobile?

Czy to działa na teraz nowo założonym koncie i kiedy oni zwracają to 5%?

Posty: 31
Dołączył(a): 2015-02-16, 11:01

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez Wiszczyk » 2015-02-16, 11:49

Jak sprawdzałem opinie na stronie http://konto-osobiste.info.pl to w sumie są same pozytywne poza takimi osób, które pewnie nie korzystały bo czasami to sa takie głupoty powypisywane że aż głowa boli...

Posty: 2
Dołączył(a): 2014-12-04, 09:07

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez nolanpernisom » 2015-03-23, 15:47

bardzo fajne konto. Polecam każdemu :)

Posty: 1
Dołączył(a): 2015-04-07, 09:26

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez ennww » 2015-04-07, 09:28

A ja nie tym bardziej, że teraz zrobili płatną kartę.
http://essentialapps.pl

Posty: 4
Dołączył(a): 2016-11-29, 14:24

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez tonia » 2016-11-29, 14:27

Jestem posiadaczem konta walutowego w T-mobile. Wszystko mi się podobało, dopóki okazało się, że we Wrocławiu nie mam możliwości wybrania z tego konta gotówki w walucie w Euro. Poza tym nie jestem zadowolona z wprowadzonych ograniczeń w wybieraniu gotówki w krajach UE, nie ukrywam, że wolałam jak wypłaty były nieograniczone

Posty: 7
Dołączył(a): 2017-01-17, 18:02

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez DarekMW » 2017-01-17, 18:15

Świetne konto z 5% moneyback za zakupy (25 zł / mc i 300 zł rocznie). Niestety po ostatnich podwyżkach darmowe wypłaty z bankomatów zostały mocno okrojone. Bank podpadł też słabym procesem starania się o kartę kredytową w promocji "300 zł z polecenia".

Avatar użytkownika
Posty: 5
Dołączył(a): 2016-08-01, 17:46
Lokalizacja: Sopot

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez NOda » 2017-04-07, 14:27

miałam konto w T-mobile, ale zrezygnowałem jak po cichu zmienili warunki promocji Freemium :evil: :x :oops: dla mnie to już był cios poniżej pasa bo nie zmienia się warunków podczas trwania promocji... tutaj też o tym pisali http://conversacja.pl/materialy/Raport_Konto_bez_Kruczkow_2017.pdf

Posty: 10
Dołączył(a): 2017-05-29, 16:17

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez lukaszi » 2017-05-29, 16:20

Zachęcam do zapoznania się z szeroką gamą produktów bankowych oraz pozabankowych.
lukaszi.oferty-kredytowe.pl
Pozdrawiam

W nazej ofercie jest wiele ciekawych ofert z których warto skorzystać takich jak pożyczki pozabankowe, kredyty hipoteczne,konta osobiste i wiele innych.

Posty: 5
Dołączył(a): 2017-07-30, 09:33

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez igor432 » 2017-08-02, 09:23

No jak na moje T-Mobile nie jest takie dobre.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do T-Mobile (dawny Alior Sync)



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość