Zarejestruj

Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Site Admin
Posty: 29
Dołączył(a): 2012-07-05, 12:29

Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez Admin » 2013-10-10, 01:00

Prawdziwe opinie o koncie T-Mobile użytkowników. Czy konto w Syncu to rzeczywiście konto całkowicie darmowe i bez wad? Nie ma żadnych ukrytych opłąt za konto czy kartę debetową? Jest to wątek zbiorczy wszystkich opinii, ocen i komentarzy na temat konta w Alior Syncu. Tutaj także zadajemy wszelkei pytania odnośnie tego konta związanych z Cashbackiem, przelewami, itd.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Avatar użytkownika
Posty: 31
Dołączył(a): 2013-10-21, 08:37

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez Mariolka » 2013-10-21, 08:56

No ja osobiście nie miałam z nim praktycznie żądnych problemów...
Troszeczkę z tymi przelewami ale to wynikało z mojego nie doczytania :) Ogólnie oceniam je dobrze :)

Avatar użytkownika
Posty: 31
Dołączył(a): 2013-02-24, 22:21

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez Wybierarka.pl » 2013-10-24, 17:11

Mimo cyklicznego cięcia przywilejów klientów Alior Synca to wciąż ich konto osobiste jest bardzo atrakcyjne i bez dwóch zdań jest to wciąż najlepsze internetowe konto bankowe. Co prawda cashback 5% na zakupy w Internecie został ograniczony do 400 zł rocznie i 50 zł miesięcznie, zmniejszono grono korzystających z cashback, a także wyłączono z niego dużą część usług. Dodatkowo od 1 listopada za 4tą i kolejną wpłatę w miesiącu we wpłatomacie Euronet bank będzie pobierał prowizję 0,5% kwoty (min. 1 zł). To wszystko nie sprawia jednak wielkich kłopotów. Rzadko kto aż tak często korzysta z wpłatomatu, a przez tę decyzję zapewne będzie się to odbywało jeszcze rzadziej. Karta debetowa i naklejka zbliżeniowa są wciąż darmowe, samo konto również. Co jakiś czas pojawia się ciekawa lokata o wysokim procencie dla klientów Synca. Jak dla mnie 10/10 ;).
Stwórz własne interaktywne porównanie lokat, wybierz i załóż najlepszą dla siebie.

Posty: 1
Dołączył(a): 2013-10-26, 13:07

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez Marta » 2013-10-26, 13:09

Ten bank to porażka , reklamują usługi które w ogóle nie działają , wrpowadzając i bądź co bądz o.szuku.jąc klientów. A czat i infolinia to jakas kpina w niczym nie potrafią pomóć jakies sredniowiecze. Zdecydowanie nie polecam tego banku

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-10-26, 12:27

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez mamut » 2013-10-26, 14:08

Marta a co dokladnie sie tam dzieje? Mozesz podac jakies knkretne informacje? Jakie uslugi reklamuja a nie ma ich tak naprawde w ofercie? Rozwin temat :)

Posty: 6
Dołączył(a): 2013-11-01, 21:36

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez pawello » 2013-11-01, 21:45

Ostatnio właśnie zmieniłem bank z dbNET na T-Mobile, i jestem bardzo zadowolony. Wszystko w 100% darmowe, żadnych problemów. Nie żałuję decyzji.
Wybierz konto bankowe dla siebie, Twojej firmy czy dziecka. Porównaj oferty ponad 20 banków.
www.mamkonto.pl

Posty: 25
Dołączył(a): 2013-11-17, 13:43

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez traszka » 2013-11-17, 14:49

Konto faktycznie jest darmowe. Tutaj nie ma zadnych watpliwosci. Jest fajne, poza tym, ze kase trzeba niestety wplacac we wplatomatach, dla mnie glupota jest, ze w kasie Aliora nie mozna wplacic. Wada jest wlasnie obsluga infolini - ciezko jest cokolwiek z nimi zalatwic.

Avatar użytkownika
Posty: 28
Dołączył(a): 2013-12-21, 11:57
Lokalizacja: Koniec świata

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez Lilka » 2013-12-21, 15:27

Ja też uważam że to jedno z najlepszych kont na rynku. Faktycznie nie ma żadnych opłat dosłownie za nic. Jedynym felerem jest ograniczenie Cash back, co nie jest zbyt fajne. Ale tak poza tym bank i jego oferta jest super.

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-12-23, 12:31

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez gural » 2013-12-23, 18:42

Podzielam wasze zdanie, konto super bez żadnych ukrytych opłat ani haczyków wynikających później w trakcie używania konta:
http://www.tanie-konto.pl/tmobile/konto-tmobile/

Posty: 15
Dołączył(a): 2014-02-06, 04:18

Re: Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty

Postprzez ajerd » 2014-02-06, 16:10

Konto świetnie, fajnie działa. Może na początku były pewne drobne problemy, ale teraz nie ma się do czego doczepić.
http://www.mieszkanie-dla-mlodych.info - zasady i warunki programu MDM, limity cenowe, banki w MDM, aktualności

Następna strona

Powrót do T-Mobile (dawny Alior Sync)



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości