Zarejestruj

Asa Kredyt opinie klientów

Posty: 14
Dołączył(a): 2014-10-31, 19:25

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez Tomash » 2014-11-26, 21:42

Nasunęło mi jeszcze pewne pytanie, a mianowicie na jak długi okres rozłożone jest spłacanie kredytu?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 14
Dołączył(a): 2014-10-03, 00:04

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez RzecznikAasa » 2014-11-26, 22:44

Spłata może zostać rozłożona nawet na 18 miesięcy. Zachęcam do skorzystania z kalkulatora na naszej stronie - dzięki niemu dokona Pan symulacji na dowolnie wybranych kwotach i ilościach rat miesięcznych. Służę pomocą w przypadku dalszych pytań.

Pozdrawiam,
Rzecznik marki Aasa

Posty: 30
Dołączył(a): 2015-01-23, 10:27

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez wilkosz » 2015-01-23, 10:52

A jak to jest ze spłąta kredytu w Aasa - czy faktycznie dostepne sa tak długie terminy spłaty pożyczki w tej firmie?
Czy wiążę się to z jakimiś dodatkowymi kosztami za tak długi czas spłaty?

Posty: 14
Dołączył(a): 2014-10-03, 00:04

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez RzecznikAasa » 2015-02-01, 23:24

wilkosz napisał(a):A jak to jest ze spłąta kredytu w Aasa - czy faktycznie dostepne sa tak długie terminy spłaty pożyczki w tej firmie?
Czy wiążę się to z jakimiś dodatkowymi kosztami za tak długi czas spłaty?


Wilkosz,

Potwierdzam możliwość wielu ratach - możemy zaproponować rozłożenie spłaty pożyczki nawet na 18 miesięcy. Nie wiążą się z tym żadne dodatkowe opłaty.

Pozostaję do dyspozycji,
Rzecznik marki Aasa

Posty: 29
Dołączył(a): 2015-02-19, 11:12
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez Gdanszczanin » 2015-02-19, 11:35

Ja jestem zadowolony z pozyczki w asa kredyt bo zaoferowali mi znacznie wyższa kwotę pożyczki niż w innych firmach.
Można liczyć na nich.

Posty: 14
Dołączył(a): 2014-10-03, 00:04

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez RzecznikAasa » 2015-03-01, 00:29

Dziękuję za tę opinię. Miło mi czytać pozytywną rekomendację naszego produktu.
Jeżeli będzie miał Pan jakiekolwiek pytania bądź wątpliwości, z przyjemnością pomogę w ich rozwianiu.

Pozostaję do dyspozycji,
Rzecznik marki Aasa

Posty: 1
Dołączył(a): 2017-04-11, 12:37

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez Konstanty23 » 2017-04-11, 12:42

Ja w grudniu 2016 dostałem pożyczkę biznesową w Aasa...fajna opcja, szybka kasa, mało formalności, warunki jak na tego typu oferty też są ok. 10 000 zł pomogło mi uporać się z drobnymi problemami w firmie. Ze spłatą też wszystko idzie ok.

Posty: 4
Dołączył(a): 2017-05-07, 11:49

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez nikuj » 2017-05-07, 11:56

nie brałam tam kredytu i raczej nie zamierzam, ale popytam znajomych jak to wyglada.

Poprzednia strona

Powrót do Asa Kredyt



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość