Zarejestruj

Asa Kredyt opinie klientów

Posty: 47
Dołączył(a): 2013-08-19, 08:11

Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez Jaskiniowiec » 2014-02-20, 14:39

Czy ktoś z was korzystał z pożyczki gotówkowej we firmie Asa Kredyt?
Czy warto jest wziąć w tej firmie pożyczkę i dlaczego warto? Proszę o wasze opinie i spostrzeżenia.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 43
Dołączył(a): 2013-07-22, 08:05

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez Jakub_K » 2014-02-26, 20:19

Ja w Aasa kredyt brałem pożyczkę na 2000 złotych i powiem wam, ze jak dla tej kwoty to mieli bardzo ciekawą opcję pomijając sam fakt, że bardzo mało firm pożyczkowych oferuje tak wysokie kwoty pożyczek.

Samo oprocentowanie jest na średnim poziomie co prawda bo rata tej pożyczki na 12 miesięcy wynosiła 229 złotych ale w innych firmach z tego co sprawdzałem to było niższe ale tylko o kilka złotych za to w Aasa kredyt mamy bardzo dobre opinie klientów - które zresztą można sprawdzić na forach czy innych blogach - dlatego właśnie ja się zdecydowałem na tą a nie inną firmę pożyczkową, zawsze lepiej skorzystać z firmy, która ma dobre opinie i nie o... swoich klientów.

Udzielenie pożyczki w Asa także jest bardzo szybkie - ja po wysłaniu wniosku jeszcze w tym samym dniu dostałem pozytywną odpowiedź, po czym trzeba zrobić przelew i pożyczkę dostaje się na konto - to chyba wszystko.

Łatwo, szybko i korzystnie - tak bym mógł podsumować pożyczkę w Aasa kredyt :)

Posty: 27
Dołączył(a): 2014-04-30, 12:14

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez moskulak » 2014-04-30, 12:52

Ja jestem zadowolony, bardzo szybko udzielona pożyczka :)
Do tego naprawdę dobre warunki oferują bo nie sprawdzali mnie w bik i pożyczyli 3000 złotych na dobry %

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2014-04-30, 16:17
Lokalizacja: Małogoszcz

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez jareczek » 2014-04-30, 16:50

Ja spotkałem się kiedyś z nimi w przeszłości niedawno moja koleżanka brała u nich pożyczkę. Potem nie wiem gdzie ale naczytała się że może to być zły wybór, no ale wszystko wyszło w porządku na dobrym procencie.
Taki jestem i co???

Posty: 23
Dołączył(a): 2014-05-01, 19:09

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez renatka33 » 2014-05-01, 19:18

Jakub_K napisał(a):Ja w Aasa kredyt brałem pożyczkę na 2000 złotych i powiem wam, ze jak dla tej kwoty to mieli bardzo ciekawą opcję pomijając sam fakt, że bardzo mało firm pożyczkowych oferuje tak wysokie kwoty pożyczek.

Samo oprocentowanie jest na średnim poziomie co prawda bo rata tej pożyczki na 12 miesięcy wynosiła 229 złotych ale w innych firmach z tego co sprawdzałem to było niższe ale tylko o kilka złotych za to w Aasa kredyt mamy bardzo dobre opinie klientów - które zresztą można sprawdzić na forach czy innych blogach - dlatego właśnie ja się zdecydowałem na tą a nie inną firmę pożyczkową, zawsze lepiej skorzystać z firmy, która ma dobre opinie i nie o... swoich klientów.

Udzielenie pożyczki w Asa także jest bardzo szybkie - ja po wysłaniu wniosku jeszcze w tym samym dniu dostałem pozytywną odpowiedź, po czym trzeba zrobić przelew i pożyczkę dostaje się na konto - to chyba wszystko.

Łatwo, szybko i korzystnie - tak bym mógł podsumować pożyczkę w Aasa kredyt :)


No dziękuję za wyczerpująca opinie na temat tej firmy pożyczkowej.
Ja zastanawiam się nad pożyczką u nich od 3 fni i chyba się zdecyduję bo widzę, że i opinie i warunki mają bardzo dobre

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-05-21, 10:40

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez Kolecki » 2014-05-21, 11:34

A jak to jest w Asa Kredyt - czy Asa sprawdza w BIK i w innych informatorach dłużników swoich klientów?
potrzebuję szybkiej pożyczki, tę firmę sporo osób poleca, ale mam wpis w bik

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-05-27, 11:49

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez Adrianowicz » 2014-05-27, 11:54

Ja mam pożyczkę w Asa i jestem w trakcie jej spłaty.
Został mi jeszcze 2 raty tylko, nie było żądnych niespodziewanych kosztów, wszystko zgodnie z umowa i tym co mówili podczas udzielania pożyczki.

Avatar użytkownika
Posty: 19
Dołączył(a): 2014-05-23, 08:18

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez KASIASTO » 2014-05-28, 08:06

Asa to szybkie i duże chwilówki więc jak najbardziej się opłaca je brać.
Co do kosztów to trudno porównywać bo oferty cały czas się zmieniają, na financeinvest.pl macie ranking takich chwilówek i dokładne koszty więc zapraszam do zapoznania się
POŻYCZKI W financeinvest.PL - do 20 000 złotych BEZ BIK w 15 minut

Avatar użytkownika
Posty: 41
Dołączył(a): 2014-05-30, 08:06

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez zaneta » 2014-06-04, 09:40

Ja w Asa jestem już po 2 pożyczkach i jest ok - jak dla mnie oferta bardzo dobra -0 jesli komuś zależy na szybkich pieniądzach to w tej firmie można liczyć na taką pożyczkę.
Nie pytają też na co potrzebujemy kasy

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-25, 11:03

Re: Asa Kredyt opinie klientów

Postprzez kryspin » 2014-06-25, 12:00

zastanawiam się nad zaciągnięciem pożyczki m.in. w asakredit. potrzebuję około 1200 zł i według ich strony internetowej - koszt jest całkiem niewielki jak się pozyczyc na pół roku. Jednak czy ktoś mógłby się wypowiedzieć czy faktycznie koszty są takie, jak na stronie, czy później wychodzą jakieś dodatkowe - ukryte

Następna strona

Powrót do Asa Kredyt



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości