Zarejestruj

Opinie klientów o Banku Millenium

Posty: 29
Dołączył(a): 2012-12-10, 11:02

Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Max » 2012-12-14, 09:21

Jakie sa wasze opinie na temat Banku Millenium?
Proszę zamieszczajcie je tutaj, oceniajcie obsługę i ofertę :)

Avatar użytkownika
Posty: 34
Dołączył(a): 2013-01-09, 09:03
Lokalizacja: Koszalin

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Rudy » 2013-01-15, 09:54

Ja analizowałem kilka razy ich ofertę i niestety trzeba powiedzieć, że nie mają jej zbyt atrakcyjnej.

Avatar użytkownika
Posty: 21
Dołączył(a): 2013-03-28, 09:28
Lokalizacja: Kielce

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Justysia » 2013-03-28, 09:49

Skorzystałam z pożyczki z gwarancją najniższego oprocentowania czy jakoś tak i jestem z niej zadowolona.
Dodatkowo obsługa Banku jest bardzo miła.

Posty: 24
Dołączył(a): 2013-03-29, 09:40
Lokalizacja: Kielce

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Rybek5 » 2013-03-29, 09:47

Justysia napisał(a):Skorzystałam z pożyczki z gwarancją najniższego oprocentowania czy jakoś tak i jestem z niej zadowolona.
Dodatkowo obsługa Banku jest bardzo miła.


Ja także ją wziąłem i dostałem super warunki, może dlatego że ma już u nich i lokatę i konto :)
Mimo wszystko oferta naprawdę korzystna i dopasowana indywidualnie.

Posty: 25
Dołączył(a): 2013-04-24, 08:15
Lokalizacja: Warszawa

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Klient » 2013-04-24, 08:37

Bardzo dobra oferta pożyczki gotówkowej i w sumie tyle bo cała reszta według mnie nie zasługuje na jakieś szczególnie dobre opinie z rację, że oferta nie należy do najlepszych.

Avatar użytkownika
Posty: 41
Dołączył(a): 2013-07-25, 08:15
Lokalizacja: Kielce

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Jagoda » 2013-07-25, 09:15

tutaj będziecie mieli więc ej opinii nie tylko o samym Banku ale o rożnych produktach: http://www.portal-kredytowy.pl/article-83.html
Na pewno znajdziecie tego czego szukacie.

Avatar użytkownika
Posty: 34
Dołączył(a): 2013-08-28, 07:57

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Roman » 2013-08-28, 08:28

Jagoda napisał(a):tutaj będziecie mieli więc ej opinii nie tylko o samym Banku ale o rożnych produktach: http://www.portal-kredytowy.pl/article-83.html
Na pewno znajdziecie tego czego szukacie.


O dzieki :)
Nareszcie wszystko w jednym miejscu można znaleźć i nie trzeba szukać innych stron :)

Posty: 1
Dołączył(a): 2013-11-15, 22:48

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez peterkovic » 2013-11-15, 22:52

Zobaczyłem reklamę banku w TV (raz na "ruski rok" oglądałem) i mnie wmurowało. Specjalnie tu konto założyłem! Że to niby najprzyjemniejszy dla klienta bank w Polsce? że ludzie uśmiechnięci? buu, ściema. Jestem studentem, a ile razy nie wejdę do banku chociażby żeby wybrać pieniądze, patrzą na mnie jak na z...j i przestępce. To jest miłe podejście do klienta? I jeszcze to gadanie przy zakładanie konta, 0 zł za wszystko bla bla, potem z konta znika 6zł za utrzymanie karty i ubezpieczenie, o czym słowa nie było wspomniane. No tak, w umowie miałem, ale jakby nie patrzeć, zatajone gdy pytałem o WSZYSTKIE opłaty...

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-11-28, 13:38

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Tobiasz » 2013-11-28, 14:02

Szczerze mówiąc, to jakoś mnie ten bank nie urzekł... Nawet nie wiem jaką mają ofertę, ale musi nie być zbyt ciekawa skoro nie utkwiła mi w pamięci... raczej bym się nie zdecydował.

Posty: 20
Dołączył(a): 2014-01-31, 22:48

Re: Opinie klientów o Banku Millenium

Postprzez Gostka » 2014-01-31, 23:17

słyszeliście porównania o dfi24.pl i millenium banku ? Ostatnio było sporo szumu wokół tej sprawy, śledziłam stronę dfi24.pl i okazało się że po prostu mają dużo lepsze oferty pożyczek i kredytów a teraz ma zamiar wprowadzić możliwość zakładania bardzo korzystnych ofert kont oszczędnościowych

Następna strona

Powrót do Bank Millenium



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość