Zarejestruj

Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie

Avatar użytkownika
Posty: 19
Dołączył(a): 2012-10-06, 11:49
Lokalizacja: Radom

Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie

Postprzez Opiniotwórczy » 2012-10-06, 11:52

Ktoś z was brał kredyt mieszkaniowy w Banku pocztowym? Dostałem od nich interesującą mnie propozycję i zastanawiam się czy z niej nie skorzystać... dajcie jakieś opinie.

Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): 2012-10-09, 08:46
Lokalizacja: Gliwice

Re: Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie

Postprzez KIMI » 2012-10-09, 08:52

Ja bym się nie kusiła na nią i poszukał takiej oferty w banku, który zajmuje się głównie takimi kredytami.
Ale możesz pokazać tą ofertę to ocenimy.

Avatar użytkownika
Posty: 22
Dołączył(a): 2012-10-18, 08:20
Lokalizacja: Żary

Re: Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie

Postprzez Jan » 2012-10-25, 08:17

Ni jest to dobry kredyt mieszkaniowy.
Oferta niby zbliżona do każdej innej na rynku ale np: w PKO jest już lepsza oferta takiego kredytu więc swobodnie możesz sobie tą odpuścić.

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-07-14, 12:00

Re: Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie

Postprzez Magdula » 2014-07-14, 12:20

Opiniotwórczy napisał(a):Ktoś z was brał kredyt mieszkaniowy w Banku pocztowym? Dostałem od nich interesującą mnie propozycję i zastanawiam się czy z niej nie skorzystać... dajcie jakieś opinie.

czy mógłbyś napisać coś więcej o tej Interesującej propozycji? Ja słyszałam, że podobno różne oferty typu kredyty, pożyczki, kredyty hipoteczne, lokaty dużo lepiej opłaca się realizować w normalnych bankach

Posty: 25
Dołączył(a): 2014-07-21, 13:58

Re: Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie

Postprzez smolny » 2014-07-21, 14:09

o kurcze, to Bank Pocztowy udziela nawet kredytu mieszkaniowego? Ciekawe czy oferte mają ciekawą.

Posty: 1
Dołączył(a): 2016-09-12, 11:22

Re: Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie

Postprzez iwannska » 2016-09-12, 11:25

Moim zdaniem ich oferta jest taka średnia, nie ma nic nadzwyczajnego!

Powrót do Bank Pocztowy



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości