Zarejestruj

Praca w banku na kasie - opinie

Posty: 12
Dołączył(a): 2012-09-06, 07:44

Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Bartek » 2012-09-10, 15:31

Jak podoba wam się praca w banku na kasie? Dostałem taką propozycje po znajomości w sumie i nie wiem czy się zgodzić. Proszę o jakieś opinie.

Posty: 13
Dołączył(a): 2012-09-24, 21:03

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Bankowy5 » 2012-09-24, 21:27

Praca na kasie w banku nie jest za fajna.
Jak zginą jakieś pieniądze to y musisz wpłacać. Czasami są przypadki, że ludzie zamiast tam zarobić to się zadłużają jeszcze bardziej...

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2012-10-16, 07:53
Lokalizacja: Lublin

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Bronek » 2012-10-29, 16:50

Ja słyszałem, że fajna praca, dobrze płatna jak na kasjera :)
Rzeczywiście trzeba pilnować tego, żeby Cię nie o..., ponieważ różnie w gotówce zwraca się z własnej kieszeni
Pożyczki w ABREWO - najniższe oprocentowanie pożyczek bez BIK i KRD

Avatar użytkownika
Posty: 34
Dołączył(a): 2013-01-09, 09:03
Lokalizacja: Koszalin

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Rudy » 2013-01-15, 09:52

Moim zdaniem Twoim prawem a nawet obowiązkiem jest sprawdzenie wszystkich przyjmowanych pieniędzy.
Więc pracować sobie powoli bo to praca na godzinę nie na akord :)

Posty: 21
Dołączył(a): 2013-01-17, 09:01

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Bodzio » 2013-01-17, 09:07

Ja pracowałem w Banku na kasie jakieś pół roku dopóki nie zlikwidowali tam placówki i nie narzekam bo bardzo fajna praca.
Fakt trzeba uważać na pieniądze, które się przyjmuje ale to podobnie jak w sklepie na kasie.

Posty: 34
Dołączył(a): 2013-03-19, 13:21

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Radziwisz » 2013-03-19, 13:30

Bronek napisał(a):Ja słyszałem, że fajna praca, dobrze płatna jak na kasjera :)
Rzeczywiście trzeba pilnować tego, żeby Cię nie o..., ponieważ różnie w gotówce zwraca się z własnej kieszeni

No to jak wszędzie trzeba uważać, żeby CIę nie o... bo byle sklep potrąci kasjerowi z pensji.
Czemu miałby Bank ponosić koszty za takie błędy - normalka

Posty: 38
Dołączył(a): 2013-03-06, 09:17

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Lolek » 2013-03-27, 09:06

Ja się starałem o kasjera w Banku ale powiedzieli, że nie mam studiów i nie dostanę się :(

Posty: 40
Dołączył(a): 2013-04-15, 14:13

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Minia55 » 2013-04-26, 08:00

Bodzio napisał(a):Ja pracowałem w Banku na kasie jakieś pół roku dopóki nie zlikwidowali tam placówki i nie narzekam bo bardzo fajna praca.
Fakt trzeba uważać na pieniądze, które się przyjmuje ale to podobnie jak w sklepie na kasie.


No pewnie, że tak.
Wszędzie trzeba się pilnować i ponosi się odpowiedzialność za wykonywana pracę.
Forum pracowników pko bp

Posty: 35
Dołączył(a): 2013-04-29, 08:07

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Józek » 2013-04-29, 08:13

Bartek napisał(a):Jak podoba wam się praca w banku na kasie? Dostałem taką propozycje po znajomości w sumie i nie wiem czy się zgodzić. Proszę o jakieś opinie.


W naszych czasach to trzeba brac to co jest.
Może praca na kasie nie jest jakaś super fajna ale zawsze można awansować.

Avatar użytkownika
Posty: 27
Dołączył(a): 2013-07-26, 08:15

Re: Praca w banku na kasie - opinie

Postprzez Bankier » 2013-07-26, 08:20

Moja znajoma pracuje w Polbanku i też nie narzeka.
Odpowiedzialność masz wszędzie a praca w banku w tych czasach to dobra fucha mi się wydaje ;)

Następna strona

Powrót do Banki Praca



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości