Zarejestruj

Kredyt na samochód w BNP opinie

Avatar użytkownika
Posty: 16
Dołączył(a): 2013-12-24, 09:07

Kredyt na samochód w BNP opinie

Postprzez Rybinski » 2013-12-24, 09:24

Co sądzicie o tej ofercie kredytu na samochód w BNP:

oprocentowanie od 6,9% w skali roku
okres kredytowania do 8 lat
kwota kredytu do 500 tys. PLN
gwarancja niezmienności raty
decyzja kredytowa w 30 minut (doradca dojeżdża do klienta)
2% prowizji
kredyt dostępny również w komisach lub u dealerów samochodowych
atrakcyjne ubezpieczenie OC/AC/NNW/ASS
Przedłużona Gwarancja na samochód nawet na 3 lata

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-12-25, 14:16

Re: Kredyt na samochód w BNP opinie

Postprzez mazur » 2013-12-25, 15:35

Oferta całkiem spoko, ale ile trzeba zarabiac, żeby bank nam udzielił takiego kredytu, 500 tyś to na prawdę ogromna suma. Ja starając się o taki kredyt na pewno nie kupiłbym za niego samochodu lecz mądrze zainwestował.

Avatar użytkownika
Posty: 38
Dołączył(a): 2014-02-14, 12:21
Lokalizacja: Wronki

Re: Kredyt na samochód w BNP opinie

Postprzez PiotrekCwarz » 2014-02-17, 22:14

No Mazur, trzeba zarabiać, to oczywiste ;) Bank nie daje nam kredytów samochodowych na piękne oczy, a BNP Paribas nie jest jakimś wyjątkiem.
Albo masz wysokie zarobki (zdolność kredytową), albo masz duży wkład własny i zabezpieczenie kredytu (na przykład nieruchomość).

Co jest istotne - kredyt samochodowy w BNP Paribas można też brać na samochody używane, które jak wiadomo są znacznie tańsze, bo mowa tu o różnicach nawet o połowę niżej w cenie.

Poza tym to kredyt do 500 000 zł, co nie znaczy że musisz brać taki duży. Jak potrzebne Ci mniejsze i tańsze, ewentualnie starsze auto, to zaciągaj kredyt na 50 000 zł i też całkiem fajny samochód średniej klasy zakupisz.

Ja oceniam dobrze tę ofertę kredytu samochodowego w BNP Paribas. Poczytałem trochę na forach i jak tylko będę miał trochę więcej środków na utrzymanie auta (większe zarobki), to skorzystam z tej oferty. W porównaniu do kilku innych banków komercyjnych, mamy całkiem fajne, niecałe 7% (na pewno będą dodatkowe opłaty, na przykład prowizja).

Pozdrawiam

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-09-25, 11:44

Re: Kredyt na samochód w BNP opinie

Postprzez terminowo » 2014-09-25, 12:06

BNP ma podpisaną umowę z wieloma komisami samochodowymi, przez co cena kredytów jest całkiem dobra. Sporo komisów jest obrandowanych logiem właśnie tego banku

Posty: 31
Dołączył(a): 2015-02-16, 11:01

Re: Kredyt na samochód w BNP opinie

Postprzez Wiszczyk » 2015-02-16, 12:04

A macie gdzieś jakiś wniosek online o ten kredyt samochodowy?
potrzebuje własnie kredytu i chciałem żeby bank mi dokładnie sprawdził ofertę dla mnie - czy można wysłać wniosek online czy osobiście do Banku mam się wstawić?

Powrót do BGŻ BNP Paribas



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość