Zarejestruj

Konto godne polecenia - proszę o opinie

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-06-14, 08:05

Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez Emil » 2013-06-14, 08:15

Jakie są wasze opinie na temat konta godnego polecenia w BZWBK?
Czy myślicie, że to konto to dobra decyzja czy może lepiej pomyśleć na d synckiem?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 6
Dołączył(a): 2013-09-01, 11:26

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez Vip » 2013-09-08, 10:27

Ja jak na razie założyłem go nie dawno , i mi się zdaje ze jest warte otwarcia. I zapraszam do Otwarcia takiego konta , a w razie czego z 30 dniowym wyprzedzeniem pisemnym , zawsze idzie i to bez opłat zamknąć te konto.

Posty: 16
Dołączył(a): 2013-09-11, 08:27

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez Mixer » 2013-09-11, 09:03

Dokładnie :)
Ja tez mam konto godne polecenia i jestem z niego zadowolony :)
Wszystko za darmo jak tylko mamy to za główne konto z wpływami i uzywamy karty

Posty: 25
Dołączył(a): 2013-11-12, 15:16

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez ewelajna » 2013-11-13, 14:47

Wiesz ViP zamknąć konto to można wszędzie jak się chce i to nie jest żaden rarytas. Niektórzy mają np jakieś zobowiązania gdzie podają numer konta i nie mogą sobie tak otwierać i zamykać dla jaj. Konto ogólnie nie jest złe, ale uważam, że na rynku są lepsze niż to :)

Posty: 25
Dołączył(a): 2014-04-16, 20:26

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez Matusso » 2014-04-19, 15:13

Jestem, zadowolony z tego konta można zakładać je już od 18 roku życia otworzenie go trwa chwile, w tym samy dniu można się na nie logować. Po 5 dniach przyszła do mnie karta. Karta na jednej karcie mam payback, paypass i debit. Dostałem naklejkę zbliżeniowa. można ja nakleić wszędzie dzięki czemu jeżeli zapomnie się telefonu to nadal można zapłacić.

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-05-27, 11:49

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez Adrianowicz » 2014-05-27, 12:21

Ja mam to konto i narpawde warunki chyba najlepsze na rynku. Szukałem kilka dni konta bankowego, analizowałem wiele ofert i to zdecydowanie najlepiej wypadło spośród innych dlatego też je wybrałem.

Posty: 32
Dołączył(a): 2014-06-17, 08:23

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez opiniowiec » 2014-06-17, 08:58

moja siostra korzysta z konta godnego polecenia i sobie je chwali. sporo rzeczy jest darmowych, poza opłata za karte (jak to w większości banków). wydaje się, ze konto faktycznie jest godne polecenia

Posty: 33
Dołączył(a): 2014-06-20, 07:59

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez tracer » 2014-06-20, 08:55

konto Godne Polecenia w BZWBK jest całkiem ok. większośc opcji jest darmowa, tylko z wypłatą z bankomatów jest gorzej bo za darmo można tylko w BZ WBK i PKO BP, w sieci Millennium - 1zł, w pozostałych - 5zł od wypłaty. więc tutaj trzeba się pilnować

Posty: 57
Dołączył(a): 2014-10-29, 09:10

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez kaasiaa » 2014-10-29, 09:46

Kilku moich znajomych wspominało, że konto jest bardzo wygodne w użytkowaniu. Darmowe prowadzenie i inne fajne usługi. Ja również zamierzam je otworzyć w najbliższym wolnym czasie:)

Posty: 10
Dołączył(a): 2017-05-29, 16:17

Re: Konto godne polecenia - proszę o opinie

Postprzez lukaszi » 2017-05-29, 16:21

Zachęcam do zapoznania się z szeroką gamą produktów bankowych oraz pozabankowych.
lukaszi.oferty-kredytowe.pl
Pozdrawiam

W nazej ofercie jest wiele ciekawych ofert z których warto skorzystać takich jak pożyczki pozabankowe, kredyty hipoteczne,konta osobiste i wiele innych.

Powrót do BZWBK



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość