Zarejestruj

Konto osobiste w CA - prosze o opinie

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2014-02-25, 01:14

Konto osobiste w CA - prosze o opinie

Postprzez DEV » 2014-02-26, 10:57

Planuję przejść z innego banku do credit agricole. Słyszałem dużo dobrego na temat tego banku. Powiedzcie kilka rzeczy na temat konta osobistego w tym banku. Jakie są Wasze opinie?

Avatar użytkownika
Posty: 38
Dołączył(a): 2014-02-14, 12:21
Lokalizacja: Wronki

Re: Konto osobiste w credit agricole opinie

Postprzez PiotrekCwarz » 2014-02-28, 13:34

Mój brat ma konto osobiste w Credit Agricole, ja też miałem zakładać, ale z czystego przywiązania do innego banku w którym jestem juz od lat, po prostu nie zakładałem nowego konta, ale kto wie - zobaczymy w przyszłości.

Mówiąc "konto" mam na myśli jeden z pakietów dostępnych w Credit Agricole, a jest ich dość sporo. To jest plus, ponieważ te konta osobiste są fajnie skategoryzowane i każdy może wybrać coś dla siebie. Znajdziemy tam:

1Konto - polecane głównie dla osób od 18 - 27 roku życia (czyli można powiedzieć takie studenckie konto).

Kolejne są konta oszczędnościowe:
PROSTOoszczędzające
PROSTOoszczędzające PLUS
PROSTOoszczędzające PREMIUM

W zależności od pakietu, znajdziemy tam różne przydatne funkcje związane z oszczędzaniem pieniędzy.

Znajdziemy też Rachunki walutowe, na których można rozporządzać walutami takimi jak na przykład USD, GPB czy Euro.

Ogólnie ofertę kont mają dobrą. Stosunkowo niskie opłaty za prowadzenie poszczególnych kont, dostępność 24 godziny na dobę do pomocy technicznej itd.
Pozdrawiam

Posty: 10
Dołączył(a): 2014-03-20, 10:58

Re: Konto osobiste w CA - prosze o opinie

Postprzez Ewka » 2014-05-19, 10:55

Teraz można uzyskac 1000 zl za zaozenie konta w CA.

....e-finans.produktyfinansowe.pl/konta-osobiste.html

I dodatkowo uzyskuje się kupony rabatowe.

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-05-22, 11:00

Re: Konto osobiste w CA - prosze o opinie

Postprzez kombik » 2014-05-22, 12:03

konto jak konto - za darmo :)
To jet atut, jak ktoś myśli o kredytach w przyszłości to warto mieć tutaj konto, ponieważ łatwiej później dostać kredyt na lepszych warunkach :)

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-05-27, 11:49

Re: Konto osobiste w CA - prosze o opinie

Postprzez Adrianowicz » 2014-05-27, 12:20

Ja właśnie 2 miesiące temu zmieniłem konto w PEKAO na konto w Credit Agricole i jest tutaj o wiele lepiej.
Tańsze w utrzymaniu, znacznie więcej aplikacji w koncie internetowym i dodatkowo bardzo łatwo w obsłudze :)

Posty: 32
Dołączył(a): 2015-02-10, 11:23

Re: Konto osobiste w credit agricole opinie

Postprzez lico » 2015-02-10, 11:28

PiotrekCwarz napisał(a):Mój brat ma konto osobiste w Credit Agricole, ja też miałem zakładać, ale z czystego przywiązania do innego banku w którym jestem juz od lat, po prostu nie zakładałem nowego konta, ale kto wie - zobaczymy w przyszłości.

Mówiąc "konto" mam na myśli jeden z pakietów dostępnych w Credit Agricole, a jest ich dość sporo. To jest plus, ponieważ te konta osobiste są fajnie skategoryzowane i każdy może wybrać coś dla siebie. Znajdziemy tam:

1Konto - polecane głównie dla osób od 18 - 27 roku życia (czyli można powiedzieć takie studenckie konto).

Kolejne są konta oszczędnościowe:
PROSTOoszczędzające
PROSTOoszczędzające PLUS
PROSTOoszczędzające PREMIUM

W zależności od pakietu, znajdziemy tam różne przydatne funkcje związane z oszczędzaniem pieniędzy.

Znajdziemy też Rachunki walutowe, na których można rozporządzać walutami takimi jak na przykład USD, GPB czy Euro.

Ogólnie ofertę kont mają dobrą. Stosunkowo niskie opłaty za prowadzenie poszczególnych kont, dostępność 24 godziny na dobę do pomocy technicznej itd.
Pozdrawiam


Zgadzam się w 100% z ta opinią.
ja mam to konto i powiem wam, że zmieniłem z PKO i to zdecydowanie lepsze konto.

Posty: 17
Dołączył(a): 2017-06-16, 17:13

Re: Konto osobiste w CA - prosze o opinie

Postprzez Nabank » 2018-01-22, 11:11

Aktualnie została przedłużona promocja, w której można zdobyć nawet 200 zł za przeniesienie dotychczasowego konta do Credit Agricole. Wystarczy spełnić dwa warunki - zapewnić wpływ na rachunek w wysokości 1,5 zł (lub 1 tys. w przypadku osób do 30 roku życia) i wykonać transakcje kartą na min. 500 zł.

Powrót do Credit Agricole



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości