Zarejestruj

Opinie o Euro Banku

Posty: 24
Dołączył(a): 2012-12-28, 09:29

Opinie o Euro Banku

Postprzez Wesołek » 2012-12-28, 09:41

Co myślicie o Euro Banku?
Czy maja oni dobrą ofertę, z której warto skorzystać?

Avatar użytkownika
Posty: 19
Dołączył(a): 2013-01-08, 09:04

Re: Opinie o Euro Banku

Postprzez lukasz99 » 2013-01-08, 09:10

Z oferty to fajny maja ten szybki kredyt na remont mieszkania. NIe dość, że naprawdę łatwo i szybko go dostać to jeszcze jego oferta nie jest najgorsza jak na takie warunki.

Posty: 32
Dołączył(a): 2013-04-28, 13:41

Re: Opinie o Euro Banku

Postprzez Kwiatkowski » 2013-04-28, 14:53

lukasz99 napisał(a):Z oferty to fajny maja ten szybki kredyt na remont mieszkania. NIe dość, że naprawdę łatwo i szybko go dostać to jeszcze jego oferta nie jest najgorsza jak na takie warunki.

No moja znajoma ma ten kredyt i co do oferty to muszę powiedzieć, że nie jet to dobra opcja.
Drogie ten kredyt...

Posty: 21
Dołączył(a): 2013-10-01, 11:51

Re: Opinie o Euro Banku

Postprzez Maciejq » 2013-10-01, 14:37

Oferta może i nie jet nagorsza, ale po co pakować się w ten kredyt, skoro jest dużo lepszych i tańszych ofert? Jest taki szeroki wachlarz kredytowy na rynku, że naprawdę można sobie wybrać coś korzystniejszego )

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-10-25, 12:44

Re: Opinie o Euro Banku

Postprzez elemelek » 2013-10-25, 13:31

Też mi się wydaje, że poza przyciągającą ludzi nazwą tego kredytu nie ma w nim nic atrakcyjnego. Jest dużo na rynku pożyczek, które mają o wiele lepsze warunki i tej bym na pewno nie wybrał :)

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-05-22, 11:00

Re: Opinie o Euro Banku

Postprzez kombik » 2014-05-22, 11:39

Jak dla mnie to Euro Bank ma kilka dobryych ofert - można tam szybko dostać pożyczkę gotówkową ale jeśli chodzi o jej atrakcyjność to już gorzej moim zdaniem jest... Sa tańsze na rynku ale wymagają więcej formalności - zależy co kto potrzebuje



Powrót do Eurobank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość