Zarejestruj

Kredyt MDM w Getin Bank opinie klientów

Avatar użytkownika
Posty: 19
Dołączył(a): 2014-02-18, 19:47
Lokalizacja: Kielce

Kredyt MDM w Getin Bank opinie klientów

Postprzez Komiko » 2014-02-19, 21:35

Witam Serdecznie
Dziś poszukuję informacji na temat kredytu MDM w Getin Bank. Ogólnie szukam informacji na temat MDM, bo porównuję sobie opinie banków związanych z kredytem preferencyjnym.

Pozdrawiam i proszę i opinie

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2014-02-25, 01:14

Re: Kredyt MDM w Getin Bank opinie klientów

Postprzez DEV » 2014-02-26, 11:03

Nie wiem ile w tym prawdy, ale znalazłem ostatnio informację, że Getin Bank jako jeden z nielicznych banków nie wymaga wkładu własnego przy kredytach mieszkaniowych i w tym też przy MDM. Wszystkie inne banki wymagają od tego roku minimum 5% wkładu własnego, czyli jak bierzesz kredyt 200 000 zł, to musisz mieć odłożone 10 000 zł.

Mniejsza o to czy jest to plus czy minus, ale powiedzcie czy to potwierdzona informacja?

Plusy kredytu MDM w Getin bank są takie, że to jeden z banków, który pożycza na naprawdę duży okres, bo nawet do 40 lat. Niektórzy ludzie tak biorą, ja bym się osobiście trochę cykał.

Warto też zwrócić uwagę na to, że do MDM w Getin Bank trzeba wykupić ubezpieczenie w wysokości minimum 3,45% i dodatkowo wymagane jest założenie konta i przelew wynagrodzenia z ustaloną kwotą.

Czyli np. deklarujemy, że co miesiąc będziemy na to konto otrzymywali wynagrodzenie z pracy, renty itd.
Ogólnie oferta całkiem niezła, moja opinia jest raczej pozytywna.

Mimo wszystko zapraszam kogoś, kto przechodził u nich przez ten kredyt MDM. Pozdrawiam.

Avatar użytkownika
Posty: 36
Dołączył(a): 2014-05-30, 08:34
Lokalizacja: Polska

Re: Kredyt MDM w Getin Bank opinie klientów

Postprzez Boguslaw » 2014-05-30, 09:12

Mdm jak mdm - jak widać na forach kredyty na mieszkanie i hipoteczne cieszą się dużą popularnością - oczywiście te z Getin Banku.
Więc sądzę, że sie opłaca tym bardziej, że można dostać dopłatę do takiego kredytu z państwa.
Nie mamy czasu do stracenia...

Posty: 27
Dołączył(a): 2014-08-30, 19:38

Re: Kredyt MDM w Getin Bank opinie klientów

Postprzez traumatica » 2014-08-31, 19:58

z tego, co znalazłam w necie to GB głównie pośredniczy w kredytach, doczytałam to na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29619 ale mogłam coś źle zrozumieć..

Powrót do Getin Bank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości