Zarejestruj

Bezzwrotna pożyczka w Idea Banku - jakie opinie

Posty: 47
Dołączył(a): 2013-06-28, 20:48
Lokalizacja: Koszalin

Bezzwrotna pożyczka w Idea Banku - jakie opinie

Postprzez Czarna » 2013-06-28, 21:23

Bezzwrotna pożyczka w Idea Banku - jakie opinie ludzi, którzy skorzystali z tej pożyczki?
Czy naprawdę jest ona bezzwrotna - na czym to polega?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 16
Dołączył(a): 2013-09-21, 22:24

Re: Bezzwrotna pożyczka w Idea Banku - jakie opinie

Postprzez Marlena » 2013-09-21, 22:28

No właśnie - proszę również o jakieś opinie :) Nie chce mi się wierzyć, że ktoś gdzieś daje coś za darmo :) Podejrzewam, że istnieje jakiś haczyk, tylko nie wiem gdzie :P

Posty: 21
Dołączył(a): 2013-10-01, 11:51

Re: Bezzwrotna pożyczka w Idea Banku - jakie opinie

Postprzez Maciejq » 2013-10-01, 14:49

Patrzac po ilosci wpisow chyba nie jest to zbyt popularna pozyczka, z czego mozna wnioskowac, ze raczej nie jest bezzwrotna, albo koszty sa na tyle wysokie, ze sie nie oplaca :)

Avatar użytkownika
Posty: 21
Dołączył(a): 2014-02-22, 12:55
Lokalizacja: Wrocław

Re: Bezzwrotna pożyczka w Idea Banku - jakie opinie

Postprzez Mocarna » 2014-02-24, 20:10

Maciejq, nie masz racji, nie koniecznie jak jest temat mało popularny, to znaczy że coś jest kiepskie. Czasem po prostu wszystko już zostało powiedziane. Jednak poczytałam co nie co na temat tej bezzwrotnej pożyczki i faktycznie, opinie są podzielone.
Aby ta pożyczka została umorzona, trzeba by spełnić masę warunków, między innymi założyć konto an 10 lat, które nie będzie darmowe.
Zazwyczaj klienci spłacają tę pożyczkę, a oprocentowanie to około 24%.

Kolejnym warunkiem umorzenia, było między innymi skorzystanie z usług tax care.

Niestety tym razem muszę powiedzieć, że ta oferta nie jest najlepszym produktem Idea Banku. Jak chcesz dobrą pożyczkę bezzwrotną, to trzeba poszukiwać w urzędach administracji miejskiej i państwowej, bo banki zazwyczaj upominają się o swoje pieniądze.

Czasem trafi się na jakąś promocję, która uwzględnia środki z jakiegoś programu, ale sami widzicie, że sa pewne warunki, które trzeba spełnić.

Poza tym Idea bank ma wiele innowacyjnych produktów, pożyczek, lokat i polis. Warto się rozejrzeć.

Posty: 10
Dołączył(a): 2017-05-29, 16:17

Re: Bezzwrotna pożyczka w Idea Banku - jakie opinie

Postprzez lukaszi » 2017-05-29, 16:23

Zachęcam do zapoznania się z szeroką gamą produktów bankowych oraz pozabankowych.
lukaszi.oferty-kredytowe.pl
Pozdrawiam

W nazej ofercie jest wiele ciekawych ofert z których warto skorzystać takich jak pożyczki pozabankowe, kredyty hipoteczne,konta osobiste i wiele innych.

Powrót do Idea Bank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość