Zarejestruj

ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2014-02-25, 01:14

ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?

Postprzez DEV » 2014-02-27, 22:14

Chciałbym zaciągnąć kredyt gotówkowy w ING, ale zanim go wezmę, chciałbym poznać Wasze opinie na temat tego kredytu. Czy warto go w ogóle zaciągać? Prośba o opinie.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 15
Dołączył(a): 2014-02-06, 04:18

Re: Kredyt gotówkowy w ING opinie

Postprzez ajerd » 2014-02-28, 01:36

Mam, jestem zadowolony. W zależności od kwoty i fakktu czy jesteś właścicielem mieszkania możesz liczyć na obniżenie oprocentowania.
http://www.mieszkanie-dla-mlodych.info - zasady i warunki programu MDM, limity cenowe, banki w MDM, aktualności

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2014-02-25, 01:14

Re: Kredyt gotówkowy w ING opinie

Postprzez DEV » 2014-02-28, 10:51

Ajerd, nie mogłem dłużej czekać na opinie klientów i sam zaciągnąłem ten kredyt gotówkowy :D
Wziąłem małą kwotę 2000 zł, akurat była mi potrzebna.

Co do szybkości zaciągania kredytu gotówkowego w ING, hm... napisali "nawet w 15 minut", no w moim przypadku było to trochę dłużej, ale faktycznie dość szybko w porównaniu do innych kredytów gotówkowych, które zaciągałem w przeszłości.

Wziąłem to na dwa lata, płacę niecałą stówkę miesięcznej raty.

Jest mały haczyk moim zdaniem, który na mnie nie zrobił wrażenia, a mianowicie chodzi o minimalne zarobki. W przypadku tej pożyczki, którą ja wziąłęm, trzeba mieć minimalny dochód 800 zł. Nie ważne z czego będzie ten dochód, czy to z pracy, renty, emerytury. Taki jest wymagany.

Prawdopodobnie dzięki temu minimalnemu dochodowi, pożyczka jest stosunkowo tania w porównaniu do innych kredytów gotówkowych w innych bankach.

Spłaciłem dopiero pierwszą ratę, ale czuję że był to dobry wybór. Ten kredyt gotówkowy w ING w ogóle nie obciąża mojego budżetu, dlatego moja opinia jest pozytywna.

Avatar użytkownika
Posty: 36
Dołączył(a): 2014-05-30, 08:34
Lokalizacja: Polska

Re: ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?

Postprzez Boguslaw » 2014-05-30, 09:45

Czytałem ostatnio trochę o kredytach bo potrzebuje torchę grosza i tek w ING bardzo czesto polecany jest na forach i w analizach oferty kredytów gotówkowych na blogach więc chyba się opłaca z tego wychodzi.
Nie mamy czasu do stracenia...

Posty: 30
Dołączył(a): 2015-01-23, 10:27

Re: ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?

Postprzez wilkosz » 2015-01-23, 11:08

Moja opinia 4/5.
Byłem w Getin Banku w placówce i niestety dostałem inną ofertę niż była dostępna w internecie.
Skorzystałem z kredytu przez internet i zyskałem niższe oprocentowanie - dlatego polecam wysłać wniosek przez internet.

Posty: 5
Dołączył(a): 2015-02-03, 12:04

Re: ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?

Postprzez offiro » 2015-02-03, 12:07

Mam dwa kredyty gotówkowe w ING i jestem bardzo zadowolona. Wysokość raty nigdy mnie nie zaskakuje. Na wypłatę pieniędzy zawsze czekałam bardzo krótko.

Posty: 7
Dołączył(a): 2017-09-13, 14:03

Re: ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?

Postprzez Stach » 2017-09-13, 14:18

Kredyt w ING ma swoje plusy i minusy - Tutaj https://www.kredytomania.eu/kredyt-gotowkowy/pozyczka-gotowkowa-ing/25000/36.html możecie je poznać. Z tego, co można się tam dowiedzieć, plusów generalnie jest więcej niż minusów. Ocena klientów też jest dosyć wysoka (4,5/5), więc tak na pierwszy rzut oka wygląda to nawet zachęcająco.

Powrót do ING Bank Śląski



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości