Zarejestruj

Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-06-14, 08:05

Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez Emil » 2013-06-14, 08:26

Co sądzicie na temat konta osobistego w Banku ING?
Czy to najlepsze konto osobiste?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 39
Dołączył(a): 2013-06-17, 07:58

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez Nowicki » 2013-06-17, 08:20

Emil napisał(a):Co sądzicie na temat konta osobistego w Banku ING?
Czy to najlepsze konto osobiste?


No może nie najlepsze ale kwalifikuję się do czołówki najlepszych kont osobistych na rynku :)
Ma sporo atutów, innych niz pozostałe konta więc jest też często wybieranym kontem.

Posty: 40
Dołączył(a): 2013-06-20, 08:00

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez Rafał » 2013-06-20, 08:37

No co do tego, że to najlepsze konto to miałbym pewne wątpliwości.
Sporo ciekawych opcji ale nie mają cash backu np jak w alior sync i wiele ludzi teraz zwraca na to uwagę.

Avatar użytkownika
Posty: 43
Dołączył(a): 2013-06-22, 12:50

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez Mirek » 2013-06-22, 13:31

Ja mam to konto z Lwem i jestem zadowolony.
Nigdzie nie było z nim problemów - system zawsze działa jak należy, nie ma opłat, karta płatnicza za darmo. Mnie to wystarcza :)

Avatar użytkownika
Posty: 23
Dołączył(a): 2013-06-28, 21:24

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez Jowisz » 2013-06-28, 21:27

Ja jestem bardzo zadowolony z ING.
Z tym kontem nigdy nie miałem najmniejszych problemów tak więc z chęcią i wam je polecę :)
Dodatkowo ING oferuje sporo innych korzystnych produktów.

Posty: 39
Dołączył(a): 2013-06-30, 16:48

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez maniek55 » 2013-06-30, 17:04

Jowisz napisał(a):Ja jestem bardzo zadowolony z ING.
Z tym kontem nigdy nie miałem najmniejszych problemów tak więc z chęcią i wam je polecę :)
Dodatkowo ING oferuje sporo innych korzystnych produktów.


Według mnie bardzo ciekawą opcją jest ten finansometr :)
Ale teraz podobno i mBank ściągnął tak.a opcję na swoje konto :)

Avatar użytkownika
Posty: 41
Dołączył(a): 2013-07-25, 08:15
Lokalizacja: Kielce

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez Jagoda » 2013-07-25, 09:23

Konto bardzo fajne.
Używam go w sumie już od pół roku i okazało się o niebo lepsze niż to w PEKAO co wcześniej miałam - to jest bardziej funkcjonalne i daje dużo więcej możliwości :)

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-10-01, 11:52

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez Hanna » 2013-10-01, 16:52

Konto dla mnie jak najbardziej okey. Chociaż to zależy od preferencji wybierającego. Mnie na przykład nie przeszkadza brak casch backu, bo konto ma wiele innych funkcji, ktore sa naprawdę potrzebne :)

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-11-14, 18:26

Re: Najlepsze konto osobiste - ING Direct - wasze opinie

Postprzez konkord » 2013-11-14, 19:28

Najlepsze to konto niestety nie jest, ale nie świadczy to o tym, że jest najgorsze :) Konto jak konto bywają lepsze i bywają gorsze - ogólnie nie jest źle, ale mogłoby być lepiej ;P

Powrót do ING Bank Śląski



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość