Zarejestruj

Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Posty: 33
Dołączył(a): 2014-11-17, 09:50

Re: Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez oliwkaa » 2014-11-17, 11:06

Ja jestem zadowolona z tego konta. Na prawdę świetne. Całkowicie darmowe jeśli wykona się transakcje bezgotówkowe na kwotę 200 zł. Fajna aplikacja mobilna i darmowa wypłata pieniążków z konta ze wszystkich bankomatów.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 28
Dołączył(a): 2015-02-23, 10:33

Re: Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez bzozka » 2015-02-23, 10:52

Mnie bardzo podoba się tutaj to, że jak otworzyłem dodatkowo konto oszczędnościowe to wszystko mam do zarządzania w jednym panelu konto - w tym podstawowym.
Także naprawdę funkcjonalne mają to konto.

Posty: 13
Dołączył(a): 2013-01-05, 02:44

Re: Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez Gustlik » 2015-11-27, 15:01

Przeszłam do ING od konkurencji i trochę sobie nawet żałowałam, że bardzo ciekawe, ile wytrzymam z tym moim temperamentem. Ale jestem tu już dobre pół roku i na razie nic mnie nie irytuje. Podoba mi się to, że regulamin nie zmienia się, co trzy tygodnie, a w niektórych innych bankach to norma. Nie ma może jakichś ofertowych fajerwerków, ale byłam już w banku, który organizował niesamowite promocje, a potem szybko się z nich wycofywał, więc tak, jak robi to ING to bez porównania lepiej. No i solidna obsługa. Pozytyw.

Avatar użytkownika
Posty: 10
Dołączył(a): 2015-07-24, 11:46
Lokalizacja: Poznań

Re: Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez AndrzejJ » 2016-01-25, 21:52

Ja korzystam z tego banku już 13 lat i jestem z ich oferty zadowolony, bo od zawsze mają najniższe opłaty korzystania z konta jak i oprocentowanie jest chyba najkorzystniejsze. Osobiście polecam to konto każdemu kto zastanawia się nad jego wyborem.
Rozwiązanie jest prostsze niż myślisz

Posty: 27
Dołączył(a): 2012-10-15, 14:49

konto ing opinia klientki

Postprzez Agata » 2016-07-08, 16:02

Gdy rodzice się mnie pytali, czy też powinni się przenieść do ING to im to odradziłem, bo bałem się trochę, jak zniosą awarie informatyczne, które nadal, w moim przekonaniu, zdarzają się za często. Ale ja sam jestem zadowolony. Konto Direct jest w moim przypadku niemal darmowe, a posiada wszystkie opcje, które są mi potrzebne. Płatności online też nie stanowią jakiejkolwiek przeszkody i mogę śmiało robić zakupy w sieci bez konieczności podawania numeru karty kredytowej. No i można się dodzwonić na infolinię, co jest sporym pozytywem.

Posty: 3
Dołączył(a): 2016-09-13, 16:12

Re: Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez querq0d » 2016-09-13, 16:15

teraz btw jest jakaś promocja, że za regularną wypłatę przez 4 mies dają 100zł ;o

Posty: 4
Dołączył(a): 2017-04-14, 12:16

Re: Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez Natan » 2017-04-14, 12:18

Mam i jestem zadowolona

Posty: 2
Dołączył(a): 2017-05-24, 19:22
Lokalizacja: Warszawa

Re: Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez Piotr1234 » 2017-05-24, 19:48

Posiadam konto ROR w ING i jestem zadowolony. Bank daje łatwe do spełnienia warunki które należy spełnić aby uniknąć opłat, więc mogę stwierdzić, że konto jest darmowe.

Poprzednia strona

Powrót do ING Bank Śląski



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości