Zarejestruj

Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Posty: 29
Dołączył(a): 2012-12-10, 11:02

Opinie klientów o koncie osobistym Direct w ING

Postprzez Max » 2012-12-10, 11:12

Jakie są wasze opinie na temat konta osobistego w Banku ING?
Czy jesteście zadowoleni i co uważacie za przydatne w tym koncie?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Avatar użytkownika
Posty: 32
Dołączył(a): 2012-12-19, 09:01

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez Ilona » 2012-12-19, 09:05

Moj znajomy ma tam konto i nie narzeka. Mówił mi wczoraj, że nie miał z nim żadnych problemów nigdy tak więc mógłby je polecić komuś, kto zakłada teraz konto.

Posty: 30
Dołączył(a): 2012-12-24, 09:03

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez MAxik » 2012-12-24, 09:05

Ja mam konto osobiste w ING i muszę powiedzieć, że to bardzo dobre konto.
Zawsze dostępni, nie mają przerw no i ten finansometr bardzo fajna sprawa - ułatwia domową księgowe.

Posty: 30
Dołączył(a): 2012-12-22, 11:02

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez Rockefeler » 2012-12-27, 09:43

Bardzo dobre konto.
Najbardziej podoba mi się ta funkcja finansometru bo można zobaczyć swoje wydatki na co ile pieniędzy nam wychodzi jednak trzeba się pilnować do płatności kartą.

Avatar użytkownika
Posty: 19
Dołączył(a): 2013-01-08, 09:04

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez lukasz99 » 2013-01-08, 09:14

Mój kolega ma tam konto i bardzo chwiali sobie ten finansometr na nim.
Tez chętnie bym go wypróbował ale moje konto mam powiązane z pracą, urzędami itp...

Posty: 52
Dołączył(a): 2013-01-07, 10:57

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez Jarosław » 2013-01-10, 09:28

Szkoda tylko, że nie maja darmowych wypłat ze wszystkich bankomatów.
Wtedy byli by bardzo konkurencyjnie z kontem, które ma finansometr :)

Avatar użytkownika
Posty: 49
Dołączył(a): 2013-01-14, 08:52
Lokalizacja: Warszawa

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez Wodny » 2013-01-21, 09:00

Jarosław napisał(a):Szkoda tylko, że nie maja darmowych wypłat ze wszystkich bankomatów.
Wtedy byli by bardzo konkurencyjnie z kontem, które ma finansometr :)

No wtedy na pewno byłoby to fajne :)
Jednak możesz je włączyć za to 5 złotych chyba - nie duża suma a wygoda :)

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2013-01-23, 08:30
Lokalizacja: Koszalin

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez Rubby » 2013-01-23, 08:51

Konto osobiste z Lwem Direct
tutaj jest wiele opinii:
http://www.forum-bankowe.pl/tematy27/in ... vt1965.htm
http://www.tanie-konto.pl/ing-bank/kont ... -osobiste/
Moim zdaniem to dobre konto i nie wyróżnia się niczym wśród innych kont. Fajna jest też ta opcja finansometru :)

Posty: 24
Dołączył(a): 2013-05-12, 13:26

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez Krecik » 2013-05-12, 14:17

Rubby napisał(a):Konto osobiste z Lwem Direct
Moim zdaniem to dobre konto i nie wyróżnia się niczym wśród innych kont. Fajna jest też ta opcja finansometru :)


na pewno duży plus za to, że jest bardzo intuicyjne i łatwe w obsłudze.
W porównaniu do Ibre Banku - tam miałem wcześniej konto i nie podobał mi się ten panel tam.

Posty: 39
Dołączył(a): 2013-06-30, 16:48

Re: Opinie o koncie osobisty w ING

Postprzez maniek55 » 2013-06-30, 17:00

Lux konto :D
Ja mam je od kilku dobrych lat i nigdy nie było z nim najmniejszego problemu :)
Polecam

Następna strona

Powrót do ING Bank Śląski



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości