Zarejestruj

Opinie na temat konta w Inteligo

Posty: 15
Dołączył(a): 2012-12-13, 13:29

Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez Rusia » 2012-12-13, 13:32

Jakie są wasze opinie na temat konta osobistego w Banku Inteligo?
Czy ktoś z was posiada takie konto i powie mi jak wyglądają opłaty na tym koncie?

Posty: 16
Dołączył(a): 2012-12-17, 09:17

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez Boryna » 2012-12-17, 09:28

Tutaj macie więcej na ten temat: http://inteligo.pl/przydatne-informacje/oplaty-prowizje-i-oprocentowanie/
Jak dla mnie to było dobre konto jakiś czas temu, teraz mbank i ALior króluje.

Avatar użytkownika
Posty: 32
Dołączył(a): 2012-12-19, 09:01

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez Ilona » 2012-12-19, 09:11

Tutaj kilka słów na temat tego konta: 0 zł za prowadzenie konta

0 zł za przelewy krajowe przez Internet oraz zlecenia stałe – realizowane samodzielnie przez Internet

0 zł za wydanie karty i jej używanie przy miesięcznych, rozliczonych transakcjach bezgotówkowych wykonanych kartą od 100 zł

0 zł za wypłaty z bankomatów PKO Banku Polskiego, eService i BZ WBK

Myślę, że nie jest złe :) W końcu sama jestem ich klientem :)

Posty: 24
Dołączył(a): 2012-12-28, 09:29

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez Wesołek » 2012-12-28, 09:56

Ilona napisał(a):Tutaj kilka słów na temat tego konta: 0 zł za prowadzenie konta

0 zł za przelewy krajowe przez Internet oraz zlecenia stałe – realizowane samodzielnie przez Internet

0 zł za wydanie karty i jej używanie przy miesięcznych, rozliczonych transakcjach bezgotówkowych wykonanych kartą od 100 zł

0 zł za wypłaty z bankomatów PKO Banku Polskiego, eService i BZ WBK

Myślę, że nie jest złe :) W końcu sama jestem ich klientem :)


A w innych bankomatach ile się płaci za wypłatę pieniędzy?

Avatar użytkownika
Posty: 35
Dołączył(a): 2013-02-21, 09:06

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez Zdzisław » 2013-02-21, 09:22

a no pewnie z 5 złotych się płaci jak to w innych bankomatach.
Ja tyle właśnie płace w mBanku to tu na pewno będzie bardzo podobnie

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-03-14, 08:48

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez Janusz » 2013-03-14, 09:18

Ja tam jestem zadowolony z Inteligo.
Mam to konto jakieś 2 lata juz i nigdy żadnych problemów :) Polecam

Posty: 35
Dołączył(a): 2013-04-29, 08:07

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez Józek » 2013-04-29, 08:43

Mój znajomy je ma i nie narzeka ale jak dla mnie to jest ono trochę stare - nie ma takich nowości jak w mbanku czy syncu.
Jak chcą dalej konkurować z kontem za 0 złotych to powinni się bardziej postarać.

Posty: 23
Dołączył(a): 2014-05-01, 19:09

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez renatka33 » 2014-05-01, 19:21

O Inteligo mogę tyle powiedzieć co żona mi mówi bo ona tam ma rachunek bankowy i ogólnie jest zadowolona.
Bardzo ceni sobie funkcjonalności konta, z których czesto korzysta :)

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-23, 07:57

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez kropelka » 2014-06-23, 08:57

ja mam konto w Inteligo juz kilka lat i na razie nie bedę zmieniac. koszty za prowadzenie konta sa śmiesznie małe - w zasadzie ich brak. Obsługa kont ainternetowego banalnie prosta. Jestem zadowolona generalnie rzecz biorąc

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-07-01, 10:27

Re: Opinie na temat konta w Inteligo

Postprzez marce » 2014-07-01, 11:08

ja posiadam konto w Inteligo i jestem bardzo zadowolona. koszta prowadzenia są śmiesznie niskie. generalnie polecam. mam już tam kilka lat konto i nie planuję zmieniac na inne.

Następna strona

Powrót do Inteligo



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość