Zarejestruj

Chwilówka przez Internet bez BIK

Posty: 32
Dołączył(a): 2012-12-12, 09:19

Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez Kryzysowy » 2012-12-12, 09:37

Proszę powiedzcie mi gdzie dostanę chwilówkę przez Internet bez BIK?
Czy jest w ogóle taka możliwość?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 16
Dołączył(a): 2012-12-20, 09:13

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez Jacek » 2012-12-20, 09:16

Pewnie, że tak. W Internecie jest sporo chwilówek, które działają tylko albo też przez internet. Jedną z nich jest wszystkimi znany Provident tak więc może do nich się zwróć z tą prośbą co?

Posty: 40
Dołączył(a): 2013-02-08, 10:51
Lokalizacja: Warszawa

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez Maro B » 2013-02-08, 11:07

Jacek napisał(a):Pewnie, że tak. W Internecie jest sporo chwilówek, które działają tylko albo też przez internet. Jedną z nich jest wszystkimi znany Provident tak więc może do nich się zwróć z tą prośbą co?


No Provident z tego co wiem to jedna z tańszych chwilówek. Tutaj macie fajnie opisane i przeanalizowane pożyczki w Providencie.
Przeczytajcie o pożyczce jaka ona jest naprawdę zanim ją weźmiecie.

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-02-16, 17:04

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez megi12 » 2013-02-16, 17:16

Pożyczki dla każdego bez dochodu, bez BIK !!!

Szybkie chwilówki nawet dla osób bez dochodu oraz bez sprawdzania w BIK do kwoty 400 zł. Osoby posiadające dochód mogą ubiegać się o większe kwoty. Pożyczkę może uzyskać każdy w wieku 21 - 70 lat, posiadający dowód osobisty, telefon komórkowy oraz swój rachunek bankowy.

Wystarczy tylko wejść na stronę internetową www.kredyt-forum.pl i złożyć wniosek o taki kredyt, a potem już tylko czekać na pieniądze.

Posty: 12
Dołączył(a): 2013-02-22, 12:40

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez kredycik » 2013-02-22, 13:24

PPożyczki bez bik jest bardzo duzo ofert w internecie i na podobnych warunkach. Trzeba tylko poprostu znajsc ta najkorzystniejsza i roznia sie takze kwota jaka dostaniemy. Ja osobiscie polecam VIAsms korzystalem kilkukrotnie bezproblemowo wszystko tak jak zaplanowalem.

Posty: 22
Dołączył(a): 2013-02-25, 09:23

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez Ryszard M » 2013-02-25, 09:39

kredycik napisał(a):Pożyczki bez bik jest bardzo duzo ofert w internecie i na podobnych warunkach. Trzeba tylko poprostu znajsc ta najkorzystniejsza i roznia sie takze kwota jaka dostaniemy. Ja osobiscie polecam VIAsms korzystalem kilkukrotnie bezproblemowo wszystko tak jak zaplanowalem.


No akurat VIA sms ma bardzo różne opinie.
Nie mówię, że są oni źli czy coś ale nie polecałbym innym takich chwilówek. Jak dla mnie to złe warunki mają.

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-03-02, 10:56

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez doswiadczony » 2013-03-02, 12:11

To jest tak że jak sami nie spróbujemy to się nie przekonamy. Ja osobiście korzystam(w trakcie spłaty) z Net credit, opinie też mają rożne ale mi ja polecił kolega wiem co i jak i niczym się nie martwię. Ludzie biorą pożyczki w chwilówkach pózniej nie maja jak spłacić i mówią jaka to zła firma, ale przecież oni nie ukrywają oprocentowania tylko ludzie mylą pojęcia i jak im bank nie chce dać pożyczki to biorą w chwilówkach nie nadążają ze spłatą i pózniej jest problem...

Avatar użytkownika
Posty: 40
Dołączył(a): 2013-03-12, 14:05

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez Jurek » 2013-03-12, 15:03

Kryzysowy napisał(a):Proszę powiedzcie mi gdzie dostanę chwilówkę przez Internet bez BIK?
Czy jest w ogóle taka możliwość?

Bierz w Providencie:)
Tam masz najlepszą ofertę chwilówki przez internet bez BIK :)

Posty: 35
Dołączył(a): 2013-04-29, 08:07

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez Józek » 2013-04-29, 08:38

doswiadczony napisał(a):To jest tak że jak sami nie spróbujemy to się nie przekonamy. Ja osobiście korzystam(w trakcie spłaty) z Net credit, opinie też mają rożne ale mi ja polecił kolega wiem co i jak i niczym się nie martwię. Ludzie biorą pożyczki w chwilówkach pózniej nie maja jak spłacić i mówią jaka to zła firma, ale przecież oni nie ukrywają oprocentowania tylko ludzie mylą pojęcia i jak im bank nie chce dać pożyczki to biorą w chwilówkach nie nadążają ze spłatą i pózniej jest problem...


Dlatego właśnie żeby wszytko było jasne to mogę polecić Providenta.
Ja tam brałem i wszystko było ok. O wszystkim informują wcześniej.

Posty: 33
Dołączył(a): 2013-07-29, 08:21

Re: Chwilówka przez Internet bez BIK

Postprzez Zix » 2013-07-29, 08:32

Ja także korzystałem z Providenta i wszystko było ok.
Tłumacza jak wszystko wygląda ile rzeczywiście do spłaty jest itd..

Następna strona

Powrót do Kredyty bez BIK



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość