Zarejestruj

Którą chwilówkę wybrać?

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-03-02, 10:56

Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez doswiadczony » 2013-03-05, 16:57

Witam chciałbym poznać wasze zdanie na temat chwilówek takich jak VIAsms i Net credit. Opinia podobna jak i oferta ale wiecie w praktyce zawsze to jest inaczej. Chciałbym poznać opinie tych co korzystali z tych chwilówek :) dziękuję i pozdrawiam :)

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-03-08, 09:03

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez Lila55 » 2013-03-08, 09:09

Ja bym w ogóle się wstrzymał na Twoim miejscu od chwilówek bo to nic dobrego.
Wielu myślało, że ich oferty są najlepsze no i później się okazało, że się mylili.

Posty: 3
Dołączył(a): 2013-10-16, 12:28

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez AsiaP » 2013-10-24, 16:20

Trudno doradzić która pożyczka jest najkorzystniejsza - jedne firmy mają zerową prowizję przy pierwszej pożyczce, a inne np. niskie opłaty za przedłużenie spłaty. Najlepiej skorzystać z porównywarek pożyczek i for - np. na pożyczki opinie masz wypisane plusy i minusy każdej firmy, dzięki temu łatwiej podjąć decyzję

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-10-25, 12:44

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez elemelek » 2013-10-25, 13:12

to zależy jaką kasę potrzebujesz?! Jeśli mniejszą kwotę to bierz z Vivusa, bo oni nie mają przy pierwszej pożyczce żadnych opłat, więc spłacasz tyle ile pożyczasz :) Ewentualne ta jak kolega radzi, sprawdź w porównywarce :) Chociaż ja też szczerze odradzam takie pożyczki :)

Posty: 3
Dołączył(a): 2013-10-16, 12:28

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez AsiaP » 2013-11-06, 18:14

Z tego co widziałam jeszcze w SohoCredit jest 0%-owa prowizja. Poza tym niewiele osób zdaje sobie sprawę z tego, że wszystkie firmy pożyczkowe sprawdzają wiarygodność kredytową klientów w biurach informacji gospodarczych takich jak InfoMonitor, ERIF czy KRD. Na blogu monetto.pl jest fajny artykuł o tym z jakich baz danych dłużników korzystają poszczególne firmy pożyczkowe http://www.monetto.pl/forum/blog-pozyczkowy.51/

Posty: 25
Dołączył(a): 2014-09-19, 10:20

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez gregor » 2014-09-19, 10:55

a orientowaliście się może nad tym, jak ta sprawa wygląda na rankingach? Nie każdy jest dobry, jednak są dobre rankingi, które w miarę rzetelnie opisuje sytuację. może warto poszukać takiego rankingu.

Posty: 10
Dołączył(a): 2014-09-29, 16:32

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez suplement » 2014-09-30, 16:52

dokładnie, ja też z chwilówkami mam złe wspomnienia, lepiej już skorzystać z jakiejś oferty prywatnej, obecnie pożyczam na portalu ottokredyt i mam duuuużo nizsze koszty niż w chwilówkach o których mówisz na dodatek sam ustalam ile oddaje i w jakim czasie.

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-11-04, 18:52

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez oponek » 2014-11-05, 17:46

suplement napisał(a):dokładnie, ja też z chwilówkami mam złe wspomnienia, lepiej już skorzystać z jakiejś oferty prywatnej, obecnie pożyczam na portalu ottokredyt i mam duuuużo nizsze koszty niż w chwilówkach o których mówisz na dodatek sam ustalam ile oddaje i w jakim czasie.

ja też już kilka razy brałem pożyczkę na społecznosciowych i jestem zadowolony z ich usług, można szybko pożyczyć no i tanio.

Posty: 2
Dołączył(a): 2014-11-06, 15:52

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez lordiss » 2014-11-06, 17:24

Co prawda pożyczka pod zastaw to nie jest to typowa chwilówka, ale może pełnić taką rolę. Wszystko zależy od tego, o jaką kwotę będziemy się starać i jaki termin spłaty najbardziej może nam odpowiadać. Sami też decydujemy o wysokości rat i o tym, czy chcemy oddać od razu całość, czy podzielić daną należność na kilka spłat.
http://www.ekspresowe-pozyczki24.pl - pożyczka pod zastaw

Posty: 2
Dołączył(a): 2014-11-26, 00:35

Re: Którą chwilówkę wybrać?

Postprzez KarolKa » 2014-11-26, 00:43

Może zajrzyj na http://www.pozyczki-pozabankowe.pl/chwilowki/
Na tej stronie możesz znaleźć porównywarkę i na pewno znajdziesz chwilówkę dla Ciebie :)

Następna strona

Powrót do Kredyty bez BIK



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość