Zarejestruj

Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Site Admin
Posty: 30
Dołączył(a): 2012-07-05, 12:29

Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez Admin » 2013-10-10, 01:27

Jakie są prawdziwe i realne koszty użytkowania konta w mBanku? Jakie opinie maja klienci posiadający to konto? Jakie wady i zalety ma konto mBank w porównaniu do innych kont np. T-Mobile, Ing Direct czy Konta Godnego Polecenia w BZ WBK. Dlaczego wg was właśnie w mBanku warto założyć konto bankowe?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 32
Dołączył(a): 2013-10-20, 22:34

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez Jagodka » 2013-10-21, 22:29

Konto jest darmowe. Jest chyba oplata za ubezpieczenie karty - 3 zl/miesiac, jak sie nie wykona transakcji karta na kwote powyzej 100zl/miesiac. No i oplata za wyplacanie ze wszystkich bankomatow - 5 zl/miesiac.

Posty: 30
Dołączył(a): 2013-10-25, 12:44

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez elemelek » 2013-10-25, 13:27

Ja mam to konto od ładnych paru lat i jeszcze nigdy nie miałem żadnych kosztów związanych z jego użytkowaniem. Być może faktycznie za nie używanie karty jest jakaś opłata, ale nie znam osoby, która nie wyda 100 zł miesięcznie :P

Posty: 3
Dołączył(a): 2013-11-03, 20:28

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez Tomasz29 » 2013-11-03, 20:31

Zastanawiam się czy tam konta nie założyć, czyli jak nie wezmę karty , to nie mam żadnych opłat?

Posty: 15
Dołączył(a): 2014-02-06, 04:18

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez ajerd » 2014-02-06, 16:09

Nie masz. Możesz też wziąć kartę i nie płacić nic. Są różne dodatkowe oferty, warto sprawdzić co i jak z doradcą mLinii.
http://www.mieszkanie-dla-mlodych.info - zasady i warunki programu MDM, limity cenowe, banki w MDM, aktualności

Posty: 2
Dołączył(a): 2014-04-30, 23:53
Lokalizacja: Polska

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez centrumfinansowe.pl » 2014-05-01, 00:00

Mam konto w mBanku od kilkunastu lat i mogę śmiało je polecić. Trochę ciężko było mi się przyzwyczaić do wyglądu i funkcjonalności po ostatnich zmianach, ale generalnie wszystko jest ok. :D

Posty: 11
Dołączył(a): 2014-05-26, 09:17
Lokalizacja: Warszawa

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez Adrian » 2014-05-26, 09:30

Ja mam konto w mbanku już kilka dobrych lat i cały czas jest wszystko ok :)
Żadnych opłat, cały czas za darmo - tylko często dzwonią z różnymi usługami :D

Avatar użytkownika
Posty: 41
Dołączył(a): 2014-05-30, 08:06

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez zaneta » 2014-05-30, 08:52

elemelek napisał(a):Ja mam to konto od ładnych paru lat i jeszcze nigdy nie miałem żadnych kosztów związanych z jego użytkowaniem. Być może faktycznie za nie używanie karty jest jakaś opłata, ale nie znam osoby, która nie wyda 100 zł miesięcznie :P


tylko trzeba pamiętać, żeby zrealizować płatność kartą w wysokości co najmniej 100 zł. Wypłata z bankomatu (i chyba płatności online) się nie liczą do kwoty

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-12, 08:04

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez buduaros » 2014-06-12, 08:11

ja posiadam konto w mBanku:
http://bankowe-konta.info/konto/mbank/
Jeśli chodzi o koszta to nic za nie nie płacę. Koszt za operacje koartą wynosi 7 zł, ale, że realizuje przelewy na określoną kwotę, to mam zniesioną tą opłatę

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-17, 14:00

Re: Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety

Postprzez PureLife » 2014-06-17, 14:28

wszyscy sobe chwala konto w mBanku, bo faktycznie mają fajne warunki. wszystko praktycznie darmowe.

Następna strona

Powrót do mBank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość