Zarejestruj

Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?

Avatar użytkownika
Posty: 16
Dołączył(a): 2013-12-24, 09:07

Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?

Postprzez Rybinski » 2013-12-24, 09:17

Czy ktoś korzystał z oferty kredytu gotówkowego w mbanku?
proszę o opinie, ponieważ potrzebne jest mi 10 000 złotych i zastanawiam się nad ta ofertą bo tutaj mam tez konto.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Avatar użytkownika
Posty: 19
Dołączył(a): 2014-02-18, 19:47
Lokalizacja: Kielce

Re: Kredyt gotówkowy w mbanku opinie klientów

Postprzez Komiko » 2014-02-19, 23:22

Tak, ja korzystałem z kredytu gotówkowego w mBanku. Mam w mBanku konto, więc co jakiś czas przypominali mi o tym kredycie gotówkowym przez telefon, mailowo i chyba raz dostałem też list.

Dzwonili do mnie kilka razy, żebym założył sobie kartę kredytową, albo otwartą linię kredytową, gdzie też masz za darmo jak wpłacisz pożyczone pieniądze (chyba do 15 dni).

Mniejsza o tamte usługi, bo na nie akurat się nie zgodziłem, gdyż wiem, że mam słaby charakter i prawdopodobnie zaraz narobiłbym sobie długu ;)

Ok, jeśli chodzi o opinię na temat tego kredytu gotówkowego, to na pewno przyznają go szybko. Potrzebowałem 4000 zł na wczoraj (bardzo pilnie) i pieniądze były u mnie na koncie za jakieś 20 - 30 minut, czyli na moje oko i tak bardzo szybko.

Co do oprocentowania, to nawet nie wiem jakie było, ale rozłożyli mi raty na coś około 2 lat, więc wychodziło mi coś około 200 zł miesięcznie (ale dokładnie nie pamiętam).

Więc moim zdaniem jak najbardziej warto. Raczej nie doszukałem się takich haczyków czy kruczków.

No i oczywiście mBank jak każdy inny bank sprawdza BIK, więc jeśli masz coś na sumieniu, to prawdopodobnie Ci nie pożyczą gotówki.

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-05-21, 10:40

Re: Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?

Postprzez Kolecki » 2014-05-21, 11:03

mikimau5 napisał(a):jak już musisz brać kredyt to mBank ma nie najgorszą ofertę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,479


No ja jestem innego zdania.
Nie ma na pewno najlepszej. Nie wiem jak dal swoich klientów ale jak ja tam złożyłem wniosek to trochę kosztów wyszło.
Myślę, że lepszą oferę ma Alior

Avatar użytkownika
Posty: 36
Dołączył(a): 2014-05-30, 08:34
Lokalizacja: Polska

Re: Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?

Postprzez Boguslaw » 2014-05-30, 09:07

No patrząc na wyniki w tych wszystkich wyszukiwarkach kredytów to mbank zawsze się tam pojawia wysoko.
nawet z kredytem gotówkowym - w opiniach ludzie piszą, że jedna wychodzi to czasami drogo więc sam już nie wiem co myśleć.
Nie mamy czasu do stracenia...

Posty: 2
Dołączył(a): 2014-12-12, 13:20

Re: Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?

Postprzez gambit » 2014-12-12, 13:53

No właśnie chciałem wziąć kredyt na mieszkanie w mBanku. Znalazłem ofertę dewelopera http://www.pbg-erigo.pl/oferta/mieszkania-i-apartamenty/ecoria.html, ale niestety od razu na zakup mieszkania mnie nie stać. W związku czym muszę wziąć kredyt. I tutaj pytanie czy w mBanku opłaca się taki kredyt brać? Jakie są ukryte koszty kredytu? Każdy bank robi wszystko żeby, jak najwięcej zarobić, więc na pewno w tym wypadku też są jakieś kruczki prawne. A ja chciałbym uniknąć rozczarowania w tej kwestii :)

Posty: 29
Dołączył(a): 2015-02-19, 11:12
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?

Postprzez Gdanszczanin » 2015-02-19, 12:33

Rybinski napisał(a):Czy ktoś korzystał z oferty kredytu gotówkowego w mbanku?
proszę o opinie, ponieważ potrzebne jest mi 10 000 złotych i zastanawiam się nad ta ofertą bo tutaj mam tez konto.


ja brałem 1000 złotych w mbanku i tak:
DUŻY PLUS za czas - w ciągu 5 minut kasę miałem na koncie - wszystko online.
KOSZTY - jak na 1000 złotych na 3 miesiące trochę spore bo ponad 100 złotych wyszło...

Posty: 4
Dołączył(a): 2018-05-04, 16:42

Re: Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?

Postprzez LeszekmFinanse » 2018-05-04, 16:52

Polecam skontaktować się ze mną, jako pracownikiem mFinanse (część mBanku) - zawsze mogę udzielić korzystnego upustu od warunków przedstawionych przez system mBank.
http://kredytgotowkowyhipoteczny.pl/

Powrót do mBank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości