Zarejestruj

Całkowicie za darmo konto w Nest Bank? Opinie użytkowników

Posty: 15
Dołączył(a): 2012-12-13, 13:29

Całkowicie za darmo konto w Nest Bank? Opinie użytkowników

Postprzez Rusia » 2012-12-13, 13:39

W tym temacie proszę o opinie użytkowników konta Nest Bank. Proszę napisać czy rzeczywiście wszystko jest za darmo jak przedstawiają to reklamy i czy naprawdę to konto jest tak dobre?

Posty: 16
Dołączył(a): 2012-12-17, 09:17

opinia nr 1

Postprzez Boryna » 2012-12-17, 09:24

No z tymi opłątami to różnie bywa. Ja nie miałem problemów ale mój znajomy, który też ma to konto nie dostał kiedyś zwrotu z jednej transakcji no i cóż zrobić... Mimo to moja opinia na temat Nest Banku jest dobra :)

Avatar użytkownika
Posty: 32
Dołączył(a): 2012-12-19, 09:01

Nest konto

Postprzez Ilona » 2012-12-21, 09:18

Gdyby nie ten system, który pomimo mojego szybkiego internetu czasami chodził i chodzi jakby chciał a nie mógł to bardzo fajne konto ;)

Posty: 30
Dołączył(a): 2012-12-22, 11:02

konto nr 1

Postprzez Rockefeler » 2012-12-22, 11:08

Najlepsze darmowe konto na rynku.
NIe ma co tego chyba porównywać do innych konto bo trochę je wyprzedziło i tamte zostały daleko w tyle ze swoimi ofertami :)

Posty: 30
Dołączył(a): 2012-12-22, 11:02

Nest opinie

Postprzez Rockefeler » 2012-12-27, 09:30

Według mnie to przełom na rynku kont bankowych.
Dzięki temu inne banki mogą pójść w podobnym kierunku a my, kliencie na tym tylko skorzystamy :)

Posty: 24
Dołączył(a): 2012-12-28, 09:29

Postprzez Wesołek » 2012-12-28, 09:34

Według mnie naprawdę bardzo dobre konto.
Nie dość, że wszystko jest za darmo to dodatkowo zwrot z zakupów dają. Jedyne co mnie martwi to nie przychodzi on za każdą transakcję, mimo to że sklepy w których kupuję sa objęte promocja.
Czemu tak się dzieje?

Posty: 30
Dołączył(a): 2012-12-24, 09:03

Postprzez MAxik » 2012-12-31, 09:17

Gdyby nie ten zawieszający się system to wszystko byłoby w najlepszym porządeczku :)
Ogólnie konto super, polecam jednak ten system logowania się :(

Avatar użytkownika
Posty: 19
Dołączył(a): 2013-01-08, 09:04

opinia użytkownika

Postprzez lukasz99 » 2013-01-08, 09:07

Ja tam jestem z niego zadowolony.
Dla mnie ważny było wysokie oprocentowanie konta oszczędnościowego i sporo dzięki temu oszczędzam :)

Posty: 21
Dołączył(a): 2013-01-17, 09:01

opinie użytkowników

Postprzez Bodzio » 2013-01-17, 09:13

Według mnie to super konto.
Ja bardzo dużo kupuję przez internet i dlatego mi się to bardzo opłaca. Zawsze z tych zwrotów mi się uzbiera około 100 złotych :)
Sporo osób to konto chwali:
http://www.tanie-konto.pl/smart-bank/smart-konto/
W większości same poztytywne opinie.

Avatar użytkownika
Posty: 49
Dołączył(a): 2013-01-14, 08:52
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Wodny » 2013-01-18, 09:27

Ja osobiście nie używam ale mam kolegę i jest z niego bardzo zadowolony.
Gdybym robił zakupy w internecie to pewnie nawet chwili bym się nad jego założeniem nie zastanawiał tym bardziej, że jest ono w pełni darmowe.


Polecam pocztać opinie:
Nest Bank - opinie klientów
nest bank opinie
Nest Bank to najlepsze konto teraz? Prosze o opinie.

Następna strona


Powrót do NEST Bank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości