Zarejestruj

Czy warto założyć konto w Nest Banku?

Avatar użytkownika
Posty: 18
Dołączył(a): 2013-02-07, 14:47

Czy warto założyć konto w Nest Banku?

Postprzez Roxa 55 » 2013-02-07, 15:32

Czy warto założyć konto w Nest Bank? Wiem że jest w 100% darmowe? Jako jedne z nielicznych kont bankowych. Ale co jeszcze za nim przemawia?
Jakie argumenty przemawiają za a jakie przeciw temu, żeby je założyć?

Posty: 40
Dołączył(a): 2013-02-08, 10:51
Lokalizacja: Warszawa

Nest bank czy warto

Postprzez Maro B » 2013-02-08, 10:57

No na pewno przemawia za tym wysoko oprocentowane konto oszczędnościowe.
Dla mnie to sa pieniądze za darmo dlatego właśnie mam zamiar otworzyć tam konto:
https://www.nestbank.pl/indywidualny/
Tu masz też inne opinie użytkowników
http://konto-w-banku.pl/nest-bank/
http://bankowe-konta.info/konto/nest-bank/

Posty: 35
Dołączył(a): 2013-02-11, 08:53

konto oszczędnościowe Nest procent

Postprzez Marko » 2013-02-11, 09:11

Ja założyłem, żeby dostać gwarantowane oprocentowanie na koncie oszczędnościowym
Tak w ogóle to bardzo przyjazne to konto i wygodne dla kogoś kto płaci często przez internet różne rachunki

Avatar użytkownika
Posty: 18
Dołączył(a): 2013-02-13, 09:08

Nest bank opłaty

Postprzez Marks B » 2013-02-13, 09:19

Oto powody dla których warto założyć konto:

- 3% na koncie oszczędnościowym Nest Procent
- 0 zł opłąt za konto i kartę debetową
- 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce
- 0 zł za rewolucyjne funkcje bankowe, które ułatwią Ci życie - Sprawdź teraz!


Chyba robi wrażenie prawda?

Posty: 17
Dołączył(a): 2013-03-24, 12:09

opinie na forum

Postprzez Obcinak » 2013-03-24, 12:35

Na mnie zrobiło do tego stopnia, że od ręki załozyłem tam konto :D
i do tej pory (już miesiąc) jestem z niego bardzo zadowolony.

Poczytaj konto Nest Bank opinie na forum bankowym - czy warto

Posty: 32
Dołączył(a): 2013-04-28, 13:41

Re: Czy warto założyć konto w T-Mobile

Postprzez Kwiatkowski » 2013-04-28, 14:05

No robi robi :)
Ja właśnie mam zamiar je założyć, tylko jeszcze chciałem dowiedzieć się o kilka rzeczy co do otrzymania premii :)

Posty: 5
Dołączył(a): 2013-05-07, 10:19

nie polecam Nest banku

Postprzez RobCrane » 2013-05-07, 10:22

Nest Bank to dziadostwo i nieprofesjonalizm . Podczas wykonywania przelewu nastąpiła pomyłka w numerze konta . Zamiast złotówkowego pojawiło się konto walutowe , nistety w żadnym potwierdzeniu przelewu nie było nawet zająknięcia że środki przelane zostaną przewalutowane ( oczywiście po bardzo niekorzystnym kursie ) .
Proces reklamacyjny na dzień dzisiejszy trwa ( pomimo ponagleń z mojej strony ) 68 dni ,chociaż w regulaminie mają napisane 30 dni . Pomimo mojej skargi na tak długi czas postępowania reklamacyjnego po prostu mnie zbywają pisząc że sprawa trafiła do odpowiedniej komórki która się tym zajmuje.
Jeszcze nigdy nie miałem do czynienia z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta
ZDECYDOWANIE ODRADZAM KORZYSTANIE Z TEGO BANKU !!!!!

Posty: 25
Dołączył(a): 2013-11-12, 15:16

Nest bank vs mbank

Postprzez ewelajna » 2013-11-13, 14:51

reklama robi swoje :) Jeśli chodzi o Nest Bank, to konto takie samo praktycznie jak w mbanku. Jedynie co , to 3% na koncie oszczędnościowym - a to wcale nie jest tak pięknie i kolorowo, bo tego, że jest limit do 50 tys. już nikt nie reklamuje :)

Posty: 33
Dołączył(a): 2014-06-20, 07:59

argumenty za Nest bankiem

Postprzez tracer » 2014-06-20, 08:30

Argumenty za - w zasadzie chyba najczęstsze przy dokonywaniu decyzji o założeniu konta - konto jest praktycznie darmowe. Co ma ogromne znaczenie dla większości ludzi

Posty: 32
Dołączył(a): 2014-07-01, 14:03

najlepsze konto

Postprzez watchowy » 2014-07-01, 14:38

jakie trzeba spełnić warunki, żeby dostać limit debetowy 3900 zł na start? Czy ktoś wie? A czy uwazacie, ze Nest Bank jest najlepszy czy macie jakieś inne równie dobre konta bankowe jak Nest Bank?

Następna strona


Powrót do NEST Bank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości