Zarejestruj

Opinie o bankach

Opinie klientów o największych polskich bankach i ich produktach finansowych. Poznaj prawdę o bankach, bez sloganów reklamowych.
  • Dział
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    115 Wątki
    525 Posty
    Ostatni post Jak Alior Bank okrada i niszczy swoich klientów
    przez Maszan Zobacz najnowszy post
    2017-12-12, 13:47
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    132 Wątki
    672 Posty
    Ostatni post Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty
    przez Zygo Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 08:47
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    18 Wątki
    184 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie
    przez RadekGIT Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 19:04
  • BGŻ Optima
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    21 Wątki
    91 Posty
    Ostatni post 600 złotych w BGŻ Optima
    przez vigreen Zobacz najnowszy post
    2017-11-23, 12:26
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Czy Bank BPH udziela kredytów na PIT
    przez igor432 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 09:23
  • BGŻ BNP Paribas
    Opinie o banku BGŻ BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    75 Wątki
    294 Posty
    Ostatni post Kredyt konsolidacyjny w BGŻ: opinie, plusy i minusy
    przez Bamba82 Zobacz najnowszy post
    2017-10-05, 14:26
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    55 Wątki
    291 Posty
    Ostatni post Konto godne polecenia - proszę o opinie
    przez Olek44 Zobacz najnowszy post
    2017-09-13, 10:58
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    27 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Odbierz voucher 400 zł do Biedronki za założenie darmowej karty
    przez Mamonki Zobacz najnowszy post
    2017-10-24, 19:38
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    150 Posty
    Ostatni post dbNET biznes - opinie użytkowników konta
    przez mpc Zobacz najnowszy post
    2016-11-21, 21:39
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    25 Wątki
    96 Posty
    Ostatni post Współpraca kredytowa
    przez Zari Zobacz najnowszy post
    2017-11-20, 10:39
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    38 Posty
    Ostatni post Opinie o FM Banku
    przez karol231 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 11:31
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    112 Wątki
    456 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Getin Bank czy warto?
    przez karol231 Zobacz najnowszy post
    2017-08-02, 11:30
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    33 Wątki
    185 Posty
    Ostatni post Faktoring w Idea Banku , prawdziwe opinie i koszty tej usługi
    przez Martyna Zobacz najnowszy post
    2017-08-30, 23:04
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    61 Wątki
    319 Posty
    Ostatni post ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?
    przez Stach Zobacz najnowszy post
    2017-09-13, 14:18
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    148 Posty
    Ostatni post Konto Inteligo - numer 1 w oczach ekspertów - jak prawda?
    przez AndrzejJ Zobacz najnowszy post
    2016-01-25, 21:53
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    128 Wątki
    656 Posty
    Ostatni post Jak zrezygnować z konta w mBanku
    przez Nabank Zobacz najnowszy post
    2017-06-16, 20:08
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    53 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Meritum Bank opinie
    przez lukaszi Zobacz najnowszy post
    2017-05-29, 16:19
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    26 Wątki
    106 Posty
    Ostatni post Współpraca kredytowa
    przez Zari Zobacz najnowszy post
    2017-11-21, 13:32
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    48 Wątki
    167 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w PEKAO z przed kilku lat
    przez ecawor Zobacz najnowszy post
    2017-06-08, 13:50
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    144 Wątki
    518 Posty
    Ostatni post Ankieta - student
    przez aallaann Zobacz najnowszy post
    2017-09-07, 12:34
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    32 Wątki
    104 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez mari33 Zobacz najnowszy post
    2017-10-05, 16:13
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    21 Wątki
    53 Posty
    Ostatni post Współpraca kredytowa
    przez Zari Zobacz najnowszy post
    2017-11-20, 10:37
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez Hannukah Zobacz najnowszy post
    2017-06-05, 13:18
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Kłopoty z kredytem w Credit Agricole
    przez sanoczanin Zobacz najnowszy post
    2017-07-17, 15:59
  • NEST Bank
    Forum dyskusyjne NEST Bank. Opinie klientów o kontach bankowych Nest Konto i NESt Oszczędności. Pytania odnośnie oferty Nest Banku.
    36 Wątki
    315 Posty
    Ostatni post Nest Bank Dno
    przez tomamisz Zobacz najnowszy post
    2017-12-07, 15:02
  • Orange Finanse
    Forum dyskusyjne Orange Finanse. Czy warto mieć konto w tym banku. Opinia, jakie są dokładnie koszty, ile kosztuje karta do konta.
    2 Wątki
    4 Posty
    Ostatni post Inwestowaniez FXGM:czy są partnerem inwestycyjnym Bona Fide?
    przez wiggi3 Zobacz najnowszy post
    2017-03-16, 23:54


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość