Zarejestruj

Parabanki

Dział poświęcony parabankom i firmom pozabankowym udzielającym: kredytów, pożyczek, chwilówek i lokat.
  • Dział
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    23 Wątki
    195 Posty
    Ostatni post Vivus - SZYBKA POŻYCZKA do 3000 zł za darmo
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:32
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    14 Wątki
    106 Posty
    Ostatni post Provident pożyczka samoobsługowa
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:36
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-12, 08:53
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    124 Posty
    Ostatni post Uwaga na pożyczki w Profi Credit
    przez geldmarket Zobacz najnowszy post
    2017-12-06, 00:30
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    11 Wątki
    62 Posty
    Ostatni post Pożyczka
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:38
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    6 Wątki
    37 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Net Credit
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:40
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    8 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Mikropożyczka
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:44
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    7 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Pożyczka gotówkowa
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:45
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w Incredit - jaka oferta
    przez markos3 Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 09:07
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Czy Kredito24 sprawdza BIK?
    przez gambi Zobacz najnowszy post
    2018-07-25, 22:58
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    10 Wątki
    74 Posty
    Ostatni post Pożyczka gotówkowa
    przez Weronika1919 Zobacz najnowszy post
    2018-10-12, 22:47
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    46 Wątki
    189 Posty
    Ostatni post Czy można założyć konto osobiste w skoku
    przez karska Zobacz najnowszy post
    2018-11-04, 20:21


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość