Zarejestruj

Parabanki

Dział poświęcony parabankom i firmom pozabankowym udzielającym: kredytów, pożyczek, chwilówek i lokat.
  • Dział
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    20 Wątki
    193 Posty
    Ostatni post Czy vivus to pożyczka dla bezrobotnych
    przez DoradcaJan1986 Zobacz najnowszy post
    2017-06-15, 16:06
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    105 Posty
    Ostatni post Provident na przelew - lepsze od opcji gotówka do domu
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 19:51
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-12, 08:53
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    119 Posty
    Ostatni post Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie
    przez zenu Zobacz najnowszy post
    2017-01-17, 19:52
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    61 Posty
    Ostatni post Asa Kredyt opinie klientów
    przez nikuj Zobacz najnowszy post
    2017-05-07, 11:56
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Net Credit czy Provident? Która firma lepsza?
    przez Orest Zobacz najnowszy post
    2016-08-23, 16:22
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Czy ekspres kasa sprawdza w BIK i KRD
    przez autor12 Zobacz najnowszy post
    2016-08-15, 11:52
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    24 Posty
    Ostatni post Czy sms Kredyt sprawdza klientów w BIK
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 20:02
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w Incredit - jaka oferta
    przez markos3 Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 09:07
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    46 Posty
    Ostatni post Czy Kredito24 sprawdza BIK?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-10-21, 20:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Wonga
    przez hammerwin Zobacz najnowszy post
    2017-05-18, 19:19
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    187 Posty
    Ostatni post Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje
    przez irekjaworski66 Zobacz najnowszy post
    2015-10-31, 21:09


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość