Zarejestruj

Opinie o PKO BP

Posty: 30
Dołączył(a): 2012-12-22, 11:02

Opinie o PKO BP

Postprzez Rockefeler » 2012-12-27, 09:24

Jakie są wasze opinie na temat Banku PkO BP?
Czy ten Bank ze swoją ofertą zasługuje na zaufanie klientów?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 24
Dołączył(a): 2012-12-29, 11:28

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez KIM » 2012-12-29, 11:41

Dobry Bank z dobrymi ofertami.
Ja bym się na miejscu ludzi, którzy potrzebuje profesjonalnej obsługi bankowej nie pchał w inne Banki. :)

Avatar użytkownika
Posty: 34
Dołączył(a): 2013-01-09, 09:03
Lokalizacja: Koszalin

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez Rudy » 2013-01-09, 09:17

KIM napisał(a):Dobry Bank z dobrymi ofertami.
Ja bym się na miejscu ludzi, którzy potrzebuje profesjonalnej obsługi bankowej nie pchał w inne Banki. :)

Profesjonalnej obsługi Bankowej... - w tej potrzebie to ja bym się zwrócił do Aliora bo tam wygląda to naprawdę profesjonalnie.
CO do oferty to także pozostaje sporo do życzenia. MInia ratka ok, ale konta osobiste, niby za darmo a trzeba mieć regularne wpłaty itp...

Posty: 9
Dołączył(a): 2013-02-28, 11:22

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez kasik82 » 2013-02-28, 12:19

Ja jestem już długoletnią klientką tego banku i do tej pory nasza współpraca układała się super. Nie mogę narzekać. Mam tam konto za zero z którego jestem bardzo zadowolona, a teraz wzięłam kredyt i decyzję dostałam od ręki!!!

Posty: 34
Dołączył(a): 2013-03-19, 13:21

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez Radziwisz » 2013-03-19, 13:50

Solidny bank z zasadami :)
Jesli jest się stałym klientem to można liczyć na ciekawe oferty kredytowe :)

Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): 2013-03-26, 18:43

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez Juki » 2013-03-26, 18:58

Racja - dobry Bank :)
Polecam ich produkty :)

Posty: 40
Dołączył(a): 2013-04-15, 14:13

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez Minia55 » 2013-04-26, 08:23

kasik82 napisał(a):Ja jestem już długoletnią klientką tego banku i do tej pory nasza współpraca układała się super. Nie mogę narzekać. Mam tam konto za zero z którego jestem bardzo zadowolona, a teraz wzięłam kredyt i decyzję dostałam od ręki!!!


Ja niestety wprost przeciwnie.
Po 2 latach nie dostałem kredytu mimo tego że w innych bankach dawali go od ręki na to zabezpieczenie.

Posty: 35
Dołączył(a): 2013-04-29, 08:07

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez Józek » 2013-04-29, 08:52

Ja myślę, że tak.
Odkąd maja te nowe reklamy to zmienili swoje podejście do klientów. Oferta jest du zo lepsza i w ogóle :)
Dobry Bank

Posty: 41
Dołączył(a): 2013-05-09, 17:55

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez Mateusz » 2013-05-09, 18:58

Bardzo dobry Bank :)
Ja jestem zadowolony zarówno z konta jak i z małych pożyczek, które PKO oferuje stałym klientom :)

Posty: 21
Dołączył(a): 2013-02-19, 12:59

Re: Opinie o PKO BP

Postprzez martyna007 » 2013-05-14, 10:55

PKO jest bankiem który cały czas się rozwija. Dobrym przykładem jest IKO z którego jestem zadowolona. Portmonetka i czeki są dobrą opcją ponadto podoba mi sie opcja platnosci poprzez tel. Czeki są dobrą opcją gdy nie mamy w danym miejscu zasiegu w tel.

Następna strona

Powrót do PKO BP



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości