Zarejestruj

Najtańsze chwilówki - opinie

Avatar użytkownika
Posty: 16
Dołączył(a): 2013-01-11, 09:10

Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez Piękny 50 » 2013-01-11, 09:33

Gdzie są najtańsze chwilówki?
Słyszałem ostatnio, że bardzo chwalą wszyscy Providenta - czy to prawda?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Avatar użytkownika
Posty: 49
Dołączył(a): 2013-01-14, 08:52
Lokalizacja: Warszawa

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez Wodny » 2013-01-14, 09:25

No Provident z ta opcja przelewu jest chyba najtańszy na rynku obecnie.
Nie wspomagając o tych chwilówkach, w których oczywiście pierwsze pożyczki są za darmo.

Avatar użytkownika
Posty: 34
Dołączył(a): 2013-01-09, 09:03
Lokalizacja: Koszalin

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez Rudy » 2013-01-15, 09:36

Także myślę, że Provident ma tutaj najtańsze pożyczki jednak ostatnio przekonałem się do tego, że warto korzystać także z pożyczkę, gdzie pierwsza z nich jest za darmo. Wtedy pożyczamy pieniądze i nie płacimy nic za to. Więc w tym temacie: pozyczki-gotowkowe-f42/pierwsza-pozyczka-za-darmo-w-jakich-chwilowkach-t505.html#p1479

Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-01-16, 09:03
Lokalizacja: Warszawa

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez Roxana » 2013-01-16, 09:23

Co do darmowych to ja polecam Vivusa.
Tam jest 1000 złotych za darmo :)

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2013-01-23, 08:30
Lokalizacja: Koszalin

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez Rubby » 2013-01-23, 08:56

Roxana napisał(a):Co do darmowych to ja polecam Vivusa.
Tam jest 1000 złotych za darmo :)


No ja też z tej pożyczki skorzystałem i nie można złego słowa powiedzieć.
Bardzo fajna promocja i pierwsza uczciwa reklama, która mówi prawdę o pożyczce.

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-02-16, 17:04

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez megi12 » 2013-02-16, 17:06

Kredyty-chwilówki Vivus

• pierwsza pożyczka z 0 oprocentowaniem
• natychmiastowa decyzja o udzieleniu pożyczki
• pieniądze na koncie nawet w 15 min. od decyzji
• cały proces pożyczkowy on-line - nie wychodząc z domu

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-02-18, 09:07

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez Nemeczek » 2013-02-18, 09:19

Najtańsze pożyczki dla nowych klientów maja obecnie Vivus, net credit, NetCredit i SohoCredit. Oddajesz tyle ile pożyczasz! Poniżej szczegóły:


Posty: 12
Dołączył(a): 2013-02-22, 12:40

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez kredycik » 2013-02-22, 13:10

jesli chodzi o chwilowki to ja skorzystalem z czegos takiego Pożyczki bez bik i bardzo polecam jesli sie wyrobicie ze splata to oddaje sie to co pozyczylismy bez odsetek lub w malym poslizgu niewielkie odsetki ale to juz zalezy skad pozyczamy

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-03-02, 10:56

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez doswiadczony » 2013-03-02, 11:40

Ja ostatnio zdecydowałem się na Net credit opinie mieli wyrobioną kolega mi ją polecił także się nie martwię ale nie wiem czy to najtańsza chwilówka, chciałbym poznać waszą opinie na ten temat :)

Posty: 38
Dołączył(a): 2013-03-06, 09:17

Re: Najtańsze chwilówki - opinie

Postprzez Lolek » 2013-03-06, 09:37

Rudy napisał(a):Także myślę, że Provident ma tutaj najtańsze pożyczki jednak ostatnio przekonałem się do tego, że warto korzystać także z pożyczkę, gdzie pierwsza z nich jest za darmo. Wtedy pożyczamy pieniądze i nie płacimy nic za to. Więc w tym temacie: pozyczki-gotowkowe-f42/pierwsza-pozyczka-za-darmo-w-jakich-chwilowkach-t505.html#p1479


Ja brałem już 2 chwilówki w Providencie i naprawdę jest tam wszystko ok.
Wielu mnie ostrzegało a mnie zaskoczyło podejście tych ludzi do klientów - naprawdę chcieli pomóc w każdej sytuacji.

Następna strona

Powrót do Pożyczki gotówkowe



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość