Zarejestruj

Pozytywne opinie o chwilówkach

Posty: 40
Dołączył(a): 2013-02-08, 10:51
Lokalizacja: Warszawa

Pozytywne opinie o chwilówkach

Postprzez Maro B » 2013-02-19, 09:14

Jaki są wasze pozytywne opinie na temat chwilówek?
Czy macie jakieś swoje takie argumenty, które przemawiają za tym, że chwilówki są dobrym wyjście kiedy potrzebuję się pożyczki gotówkowej?

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-03-02, 10:56

Re: Pozytywne opinie o chwilówkach

Postprzez doswiadczony » 2013-03-02, 11:33

Tak, jeśli potrzebujesz niedużo i na krótki okres czasu to jest to najlepsze wyjście bo bank nam nie pomoże, ja osobiście sam dziś skorzystałem z Net credit opinie miał dobrą i kolega mi ją polecił i tym się zasugerowałem a wy braliście pożyczkę w tej chwilówce? Jeśli tak to proszę o opinie:)

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2013-04-18, 13:15
Lokalizacja: pożyczki pozabankowe

Re: Pozytywne opinie o chwilówkach

Postprzez Janury » 2013-04-18, 13:39

No ja raz wziąłem pożyczkę w takiej chwilówce Pożyczka Raz-Dwa - lokalna chwilówka z Kielce i muszę przyznać że byłem zaskoczony ich ofertą.
Tani, za darmo przywieźli pieniądze do domu no i obsługa bardzo uprzejma.

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-17, 14:00

Re: Pozytywne opinie o chwilówkach

Postprzez PureLife » 2014-06-17, 14:38

Maro B napisał(a):Jaki są wasze pozytywne opinie na temat chwilówek?
Czy macie jakieś swoje takie argumenty, które przemawiają za tym, że chwilówki są dobrym wyjście kiedy potrzebuję się pożyczki gotówkowej?


dobre jest to, że w ogóle istnieją. chodzi o to, ze jeśli się nie ma wielkich dochodów albo ma się wpisy w bik to ludzie nie mają co liczyć na pomoc od banku, a inaczej jest w wypadku chwilówek. Poza tym nie sa one takie straszne jak tylko się człowiek dobrze zapozna z warunkami spłaty takie pożyczki

Powrót do Pożyczki gotówkowe



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości