Zarejestruj

Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Posty: 4
Dołączył(a): 2017-01-14, 15:23

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez zenu » 2017-01-17, 19:52

Profi Credit jest dobre, uczciwa firma, nie ma co. Przekonałem się o tym na wlasnej skórze kilka lat temu. wypłata kasy jest bardzo szybko, dużo szybciej niż w bankach, jak ktoś ma nagłą sytuacje to idealne rozwiązanie

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 1
Dołączył(a): 2017-10-28, 11:00

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez kamciak » 2017-10-28, 11:01

Ciągle się szkolę bo chce zainwestować we własny biznes. Jednak ostatnie szkolenia na które miałam iść było bardzo drogie i długo myślałam skąd wziąć na nie kasę. Postanowiłam pożyczyć właśnie w profi credit i wziąć na maksymalny okres spłaty czyli 36 miesięcy. Dzięki temu nie odczułam jej tak bardzo. Według mnie firma jest w porządku.

Posty: 1
Dołączył(a): 2017-10-30, 19:09

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez kordian21 » 2017-10-30, 19:09

Wziąłem pożyczkę na wakacje w wysokości 2 500zł . Dość dużo, ale chciałem troszkę poszaleć. Spłatę rozłożyłem sobie tylko na 6 miesięcy bo stwierdziłem, że im szybciej tym lepiej. Do tej pory wszystko było okey więc mam nadzieje że tak zostanie

Posty: 1
Dołączył(a): 2017-11-30, 19:19

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez oliwka222 » 2017-11-30, 19:20

Zazwyczaj nie pożyczam pieniędzy w bankach i innych tego typu instytucjach jednak zdarzyło mi się raz pożyczać właśnie w profi credit. Nie wiem jak wyglądają pożyczki w innym miejscu jednak tą u nich dostałam bardzo szybko i miałam dogodny czas na spłatę

Posty: 1
Dołączył(a): 2017-11-30, 19:22

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez wandaQ » 2017-11-30, 19:22

Brałam u nich pożyczkę na jakiś wyjazd. Nie była to duża kwota jednak postawiłam na spłatę w 12 miesięcy. Stwierdziłam, że w ten sposób tego nie odczuję i rzeczywiście tak było. Ja jestem zadowolona z ich usług i polecam.

Poprzednia strona

Powrót do ProfiCredit



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość