Zarejestruj

Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Posty: 25
Dołączył(a): 2013-04-24, 08:15
Lokalizacja: Warszawa

Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez Klient » 2014-02-16, 17:38

Potrzebuje pożyczki około 20 000 złotych i tak się zastanawiam nad Profi Credit bo w innych firmach chyba ciężko o taką pożyczkę - co sądzicie?
Jakie wy macie opinie na temat tych pożyczek?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 31
Dołączył(a): 2013-07-23, 08:10

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez Jexon » 2014-02-20, 15:05

No ja jeszcze pamiętam jak Profi Credit pojawiło się na rynku - i wiele firm się ich troche wystraszyło, że przejmą duży kawałek ale jak się szybko okazało Profi Credit specjalizuje sie głównie w dużych pożyczkach - do 25 000 złotych. Swoją drogą ciężko spotkać inne firmy, które na takich warunkach pożyczają takie kwoty ludziom, nie sprawdzając przy tym biku i nie wymagając zaświadczeń - tak więc jeśli ktoś potrzebuje dużej kwoty pieniędzy to myślę, że Profi Credit to dobry wybór.
Mój znajomy skorzystał z tej pożyczki ale w opcji pożyczki na firmę - podobno trochę drogo ale i tak najtaniej na rynku - więc dla niektórych nie ma wyjścia - muszą z takiej oferty skorzystać.

Na internecie pewnie znajdziemy sporo mieszanych opinii na temat Profi Credit ale moje zdanie jest takie, że mimo wszystko warto wysłać do nich wniosek i porozmawiać o pożyczce jeśli zależy nam na dużej kwocie. Może uda nam się coś wynegocjować w oprocentowaniu bo na pewno nie znajdziemy tańszej firmy na rynku polskim, która udzielałby pożyczek do 25 000 złotych na takich warunkach.

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-04-19, 17:49

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez kubus » 2014-04-20, 20:28

Jeżeli chodzi o profi credit nie korzystałem, ale wiem że wiele ludzi ma mieszane uczucia. Warto jednak spróbować, możliwe że świetnie się dogadacie, a oni rozłożą ci dobrze spłaty.

Posty: 27
Dołączył(a): 2014-04-30, 12:14

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez moskulak » 2014-04-30, 12:22

kubus napisał(a):Jeżeli chodzi o profi credit nie korzystałem, ale wiem że wiele ludzi ma mieszane uczucia. Warto jednak spróbować, możliwe że świetnie się dogadacie, a oni rozłożą ci dobrze spłaty.


No u nich co do spłaty pożyczek to można się dogadać więc z tym nie ma żadnego problemu.
A i można liczyć na bardzo wysokie kwoty więc mi się wydaje, że dobre warunki są.

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2014-04-30, 16:17
Lokalizacja: Małogoszcz

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez jareczek » 2014-04-30, 16:49

No właśnie nic nie zawadzi wysłać takie zapytanie do nich jaką ofertę dla ciebie zaproponują. Może na przykład trafisz na jakąś nową super ofertę która idealnie będzie tobie pasować.
Taki jestem i co???

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-05-21, 10:40

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez Kolecki » 2014-05-21, 10:49

Moja opinia jest taka, że Profi Credit jest drogą firmą pożyczkową ale jako nieliczna daje tak duże kwoty i to nie sprawdzająć w BIK - więc myślę, że się opłaca jak ktoś potrzebuje wysokiej pożyczki

Avatar użytkownika
Posty: 41
Dołączył(a): 2014-05-30, 08:06

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez zaneta » 2014-06-04, 09:36

Kolecki napisał(a):Moja opinia jest taka, że Profi Credit jest drogą firmą pożyczkową ale jako nieliczna daje tak duże kwoty i to nie sprawdzająć w BIK - więc myślę, że się opłaca jak ktoś potrzebuje wysokiej pożyczki


Dokładnie - ich największym atutem jest fakt, że pożyczają bez BIKU.
Niestety przy wiekszych kwotach pozyczki nie sie zbyt korzystne.

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-25, 11:03

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez kryspin » 2014-06-25, 11:44

ja przeglądałem ostatnio oferty różnych pożyczek to Profiredit zaskoczyło na prawdę wysoimi kosztami. Pożyczka na 4000 zł - a spłaca się prawie 13500. Także pożyczki według mnie są bardzo drogie.

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-08-30, 14:52

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez Joasia » 2014-08-30, 15:57

to duża kwota pożyczki, mało która firma tego typu taką oferuje. Wydaje mi się więc że warto się nią zainteresować, jeśli potrzebuje się taką kwotę.

Posty: 57
Dołączył(a): 2014-10-29, 09:10

Re: Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie

Postprzez kaasiaa » 2014-10-29, 10:08

Jeśli potrzebujesz pożyczki większej kwoty to jest to jedna z nielicznych firm, która je oferuje. Znajomy, który prowadził firmę skorzystał z pożyczki w Profi Credit i nie narzekał mocno, o ile jest to możliwe przy tego typu tematach.

Następna strona

Powrót do ProfiCredit



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość