Zarejestruj

Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Posty: 57
Dołączył(a): 2014-10-29, 09:10

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez kaasiaa » 2014-10-29, 10:01

Mój brat pożyczał pieniążki w SKOKu i wszystko było jak najbardziej ok. Na pewno jest to pewniejsza opcja niż chwilówki. Plusem jest również mniej formalności niż w banku.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 57
Dołączył(a): 2014-10-29, 09:10

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez kaasiaa » 2014-10-29, 10:59

Polecam, pożyczkę w SKOKU. Mam pozytywne skojarzenia, zawswze było wszystko ok. Jeśli jest potrzeba szybkich pieniędzy to bez zbędnych formalności można jes faktycznie dostać.

Posty: 35
Dołączył(a): 2014-11-27, 10:09

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez karoll » 2014-11-27, 11:56

To że Skoki sprawdzają BIK działa raczej na korzyść innych klientów bo w ten sposób ich pieniądze są pewniejsze.

Avatar użytkownika
Posty: 28
Dołączył(a): 2015-01-27, 10:46

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez Toja » 2015-01-27, 11:02

Kolecki napisał(a):Ja w Skoku mam pożyczkę i jeśli chodzi o opinię to musze im wystawić pozytywną.
Przy braniu pożyczki bardzo szybko mi ją udzielili - nie trzeba było składać wielu formalności tak więc ogólnie polecam.


Ja także pozytywnie ocenia skoki.
Warunki pożyczki w skoku są praktycznie takie same jak w bankach a znacznie łatwiej można tam dostać pożyczkę.
Tak więc jeśli szukacie szybkiej pożyczki a nie chcecie bawić się w starty formalności to polecam SKOK

Posty: 16
Dołączył(a): 2015-10-29, 17:20

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez irekjaworski66 » 2015-10-31, 21:09

Polecam na ten temat poczytać artykuły na pozyczkadlazadluzonych.pl , dowiedziałem się wiele rzeczy zanim znalazłem konkretną oferte.

Poprzednia strona

Powrót do SKOK Opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości