Zarejestruj

Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Posty: 25
Dołączył(a): 2013-07-16, 18:55

Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez Franio » 2014-02-18, 22:51

Proszę o wszelkie opinie na temat skoków, pożyczek, lokat a także funduszy inwestycyjnych w skokach - czy ktoś korzysta?
Jeśli tak to zapraszam do napisania opinii czemu akurat skok a nie bank czy inna instytucja.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 21
Dołączył(a): 2013-01-17, 09:01

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez Bodzio » 2014-02-21, 22:46

Franio napisał(a):Proszę o wszelkie opinie na temat skoków, pożyczek, lokat a także funduszy inwestycyjnych w skokach - czy ktoś korzysta?
Jeśli tak to zapraszam do napisania opinii czemu akurat skok a nie bank czy inna instytucja.


Ja może wypowiem się co nieco o lokatach i pożyczkach bo z tych dwóch produktów w skokach korzystałem (z pożyczki w skoku korzystała moja siostra) i na wstępie już powiem, że jestem bardzo zadowolony. Znam się trochę na finansach i nie jest to opinia oparta tylko na tym, że dostałem pieniądze i się z tego ucieszyłem ale na analizie ich oferty.

Zaczynając od lokat - sami w internecie znajdziecie masę pozytywnych opinii na ten temat. Ja sam miałem większą sumę pieniędzy i zdecydowałem się, na wpłątę jej na lokatę w Skoku Stefczyka, ponieważ była ona wyżej oprocentowana niż lokata w bankach - tak więc bardziej się opłacała :)

Co do pożyczki w Skoku to można ją dostać na bardzo dobrych warunkach. Nie wiem jak teraz ale wcześniej skoki robiły coś na styl wyprzedaży swoich produktów - można było wziąć [b]pożyczkę w z obniżonym oprocentowaniem[/b] - właśnie wtedy wzięła ją moja siostra - oprocentowanie wyniosło około 11% - tak więc sporo taniej niż pożyczki w bankach prawda?

Podsumowując - moim zdaniem skoki stają się konkurencyjne dla banków - warto sprawdzić ich ofertę.

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-04-19, 17:49

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez kubus » 2014-04-20, 20:31

W Skokach jest coś co daje lepsze możliwości kredytowe. Lepsze niż w wielu bankach. Nie jestem ekspertem, ale tanie kredyty to w tych czasach coś co każdego interesuje.

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): 2014-04-30, 16:17
Lokalizacja: Małogoszcz

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez jareczek » 2014-04-30, 16:58

W Skok-u bodajże możesz wziąć pożyczkę do 5000 złoty bez zbędnych formalności i chyba to właśnie w tej ofercie nie sprawdzają czy jesteś w BIK czy nie tak mi się przynajmniej wydaję.
Taki jestem i co???

Avatar użytkownika
Posty: 5
Dołączył(a): 2014-05-14, 15:03

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez eRzecznikBIK » 2014-05-14, 15:04

jareczek napisał(a):W Skok-u bodajże możesz wziąć pożyczkę do 5000 złoty bez zbędnych formalności i chyba to właśnie w tej ofercie nie sprawdzają czy jesteś w BIK czy nie tak mi się przynajmniej wydaję.


Sprawdzanie historii kredytowej jest stałym elementem w ocenie ryzyka kredytowego. Zarówno banki, jak i SKOK-i, w tym Skok Stefczyka, sprawdzają historię kredytową swoich klientów w BIK. Historia kredytowa to obraz tego jak spłacaliśmy i jak spłacamy swoje zobowiązania. Każdy klient banku i SKOK-u może sprawdzić, co na ich temat wiedzą banki. Swoją historię kredytową można sprawdzić na portalu BIK, np. w Profilu Kredytowym Plus.

W razie pytań i wątpliwości służę pomocą,
eRzecznik BIK

Posty: 29
Dołączył(a): 2014-05-20, 13:38

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez justa » 2014-05-20, 14:26

Ja w skok stefczyka brałem pożyczkę i bardzo tanio mi wyszło a dostałem praktycznie do ręki - w banku mi niestety odmówili.
Tak więc myślę, że skok to dobra alternatywa dla banków :)

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-05-21, 10:40

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez Kolecki » 2014-05-21, 11:14

Ja w Skoku mam pożyczkę i jeśli chodzi o opinię to musze im wystawić pozytywną.
Przy braniu pożyczki bardzo szybko mi ją udzielili - nie trzeba było składać wielu formalności tak więc ogólnie polecam.

Posty: 21
Dołączył(a): 2014-05-26, 08:40

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez Marlenka » 2014-05-26, 09:16

Ja w skoku raz pożyczałam pieniądze i było ok.
Szybka pożyczka na niski % - tak więc warto ich polecić, znacznie mniej formalności niż w banku

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-12, 08:04

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez buduaros » 2014-06-12, 09:12

skoki są jednak niżej oprocentowane niż zwykłe chwilowki. więc wydają się troszkę lepszym rozwiązaniem niż tradycyjne chwilówki

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-23, 07:57

Re: Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje

Postprzez kropelka » 2014-06-23, 08:16

jak swego czasu się orientowałam w kosztach pożyczek to zdecydowanie bardziej opłacało się pożyczyć w Skoku niż w tradycyjnej chwilówce. Koszty pożyczek były zdecydowanie mniejsze niż w parabankach. Ale minusem było to, że Skoki sprawdzają BIK

Następna strona

Powrót do SKOK Opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości