Zarejestruj

Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie

Posty: 39
Dołączył(a): 2013-06-25, 20:49

Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie

Postprzez Bogi » 2013-06-25, 21:16

Czy ma ktoś z was konto w tym Banku? Czy w ogóle ich oferta jako Banku się opłaca? Nie porwali się z motyką na księżyc jeśli chodzi op ta bankowość?

Posty: 3
Dołączył(a): 2013-07-15, 08:41

Re: Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie

Postprzez jastrząb » 2013-07-15, 09:05

Mam u nich konto. Jest darmowe, do konta jest token, wszystkie bankomaty > 400PLN darmowe, ponizej chyba 1.5PLN.
Konto mam od (?) 10 lat chyba. Przez 2 lata nie uzywalem, prawie nie bylo tam piniedzy. Nie narzekali.
Karta visa elektron jest darmowa. Ale Visa wypukla kosztuje 10PLN miesiecznie.
Wszystko mozna z nimi zlatwic przez wewnetrzengo maila. Kazdy wniosek, wszystko. Lepsze to moim zdaniem niz wiszenie na infolinii i sluchanie muzyczki ;-)
Sama infolinia nie jest czynna 24/7 wiec to moze byc wada.
Moim zdaniem tanie, bezproblemowo konto z prosta oferta.

marcin

Posty: 28
Dołączył(a): 2015-02-23, 10:33

Re: Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie

Postprzez bzozka » 2015-02-23, 11:01

jastrząb napisał(a):Mam u nich konto. Jest darmowe, do konta jest token, wszystkie bankomaty > 400PLN darmowe, ponizej chyba 1.5PLN.
Konto mam od (?) 10 lat chyba. Przez 2 lata nie uzywalem, prawie nie bylo tam piniedzy. Nie narzekali.
Karta visa elektron jest darmowa. Ale Visa wypukla kosztuje 10PLN miesiecznie.
Wszystko mozna z nimi zlatwic przez wewnetrzengo maila. Kazdy wniosek, wszystko. Lepsze to moim zdaniem niz wiszenie na infolinii i sluchanie muzyczki ;-)
Sama infolinia nie jest czynna 24/7 wiec to moze byc wada.
Moim zdaniem tanie, bezproblemowo konto z prosta oferta.

marcin


No to chyba mBank ze swoim eKontem oferuje znacznie lepsze warunki...
Tak więc wątpię, żeby był sens prowadzenia tutaj konta osobistego

Posty: 1
Dołączył(a): 2017-04-15, 12:45

Re: Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie

Postprzez tra » 2017-04-15, 12:49

Ja mega polecę ten bank. Mam tak konto (ROR) 6 lat. Od początku zero opłata za prowadzenie, wypłaty darmowe powyżej chyba 400 zł. Za co ich tak lubię ? Wyobraźcie sobie, że w przeciągu 6 lat zadzwonili do mnie raz i również tylko raz przysłali ofertę kredytu. Dla mnie to bardzo duża zaleta, nikt mnie nie nęka - mam święty spokój. Kiedyś mnie nękał DB i mBank: "Panie weź Pan kredyt, bo jest tani", "Czemu Pani nie chce?" i tak co dwa miesiące...

Posty: 4
Dołączył(a): 2017-05-07, 11:49

Re: Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie

Postprzez nikuj » 2017-05-07, 11:54

ja kiedyś mialam tam konto i bylam w miarę zadowolona :)

Posty: 7
Dołączył(a): 2016-06-10, 07:56

Re: Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie

Postprzez Hannukah » 2017-06-05, 13:18

Widziałem teraz, że toyota bank ma fajną ofertą na konto osobiste. Sam się zastanawiam czy nie założyć tam konta bo zwroty za paliwo są niezłe

Powrót do Volkswagen Bank



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość