Zarejestruj

Opinie o pożyczkach w Wonga

Posty: 25
Dołączył(a): 2013-07-16, 18:55

Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez Franio » 2014-02-18, 22:52

Czy ktoś z ludzie na forum korzystał już z pożyczki w Wonga?
jak ona się ma do innych ofert pożyczkowych w Polsce? Czy Wonga sprawdza ten BIK? Proszę o opinie.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

ranking pożyczek 2016 forum
Posty: 47
Dołączył(a): 2013-08-19, 08:11

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez Jaskiniowiec » 2014-02-20, 14:12

Ja 2 miesiące temu korzystałem z pomocy z pożyczki w Wonga. Brałem 500 złotych na 30 dni - i do spłaty miałem zaledwie 645 złotych chyba ale w to już były liczone wszystkie opłaty. Zarówno odsetki jak i prowizje, których często inne firmy nie podają i stąd później mają nie zadowolonych klientów.
Cała pożyczka została załatwiona w ciągu jednego dnia. Jak już dostałem decyzję o udzieleniu pożyczki to pieniądze dotarły na moje konto osobisty w ciągu tych 15 minut, którymi chwalą się w swojej ofercie więc jest to jak najbardziej prawda.
Czytałem sporo opinie o Wonga na innych forach i jedyne złe opinie mają chyba od ludzie, którzy nie mają czystej historii w bik bo takim klientom Wonga nie pożycza pieniędzy. Tak więc wymagany jest czysty bik.
Poza tymi kliencie często dyskutują o pożyczkach w Wonga i raczej wystawiają im pozytywne opinie.

A ja chciałbym zapytać was jakie znaczenie ma to czy kapitał takiej firmy pożyczkowej jest polski czy zagraniczny?
Do kosztów pożyczki to chyba nic nie wnosi bo wonga wydaje mi się tania, prawda?

Avatar użytkownika
Posty: 32
Dołączył(a): 2014-03-05, 20:18

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez Kukus » 2014-03-05, 20:25

Ja myślę, że w Wonga jest dobra oferta :)
www.pozyczki-bez-bik.pl - pożyczki do 50 000 złotych bez BIK.

Posty: 16
Dołączył(a): 2014-03-24, 10:18

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez Gracjana » 2014-03-24, 10:40

Czy nie wydaje Wam się jednak, że wonga ma dość duże oprocentowanie w porównaniu do innych firm prywatnych oferujących pożyczki ?

Posty: 31
Dołączył(a): 2014-04-19, 17:49

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez kubus » 2014-04-20, 20:20

Jest to możliwość wzięcia szybkiej pożyczki. Chyba w tym momencie jednej z najszybszych na rynku. Sam ustalasz sobie dokładnie kwotę ile chcesz pobrać. I gotowe...

Posty: 29
Dołączył(a): 2014-04-24, 17:15

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez antoni » 2014-04-24, 17:48

Ja także słyszałem, że mają dosyć dobre opcje kredytu chwilówki. Szybka spłata, wszystko bardzo szybko się odbywa i w kilkanaście minut pieniądze mogą wylądować na twoim koncie.

Avatar użytkownika
Posty: 36
Dołączył(a): 2014-05-30, 08:34
Lokalizacja: Polska

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez Boguslaw » 2014-05-30, 09:25

Ja dość sporo czytałem pozytywnych opinii o Wonga i nawet wysłałem do nich wniosek o pożyczkę bo potrzebuje małej sumy pieniędzy ale dostałem odmowę :(
Właśnie wyjaśniam dlaczego skoro mam pracę.
Nie mamy czasu do stracenia...

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): 2014-06-12, 08:04

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez buduaros » 2014-06-12, 09:10

wonga ma spore oprocentowanie, ale pożycza mniejsze kwoty. poza tym tutaj jest wymagany czysty bik w związku z czym pożyczka niestety nie jest dostępna dla wszystkich

Posty: 3
Dołączył(a): 2014-08-28, 13:15

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez tyfcio » 2014-08-28, 13:18

Z czystym sumieniem polecam Wonge. Na plus należy im zaliczyć minimum formalności oraz bardzo niskie koszty pożyczki dla nowego klienta (przynajmniej teraz w okresie promocji).
Minusem jest to, że są niechętni do rozłożenia chwilówki na raty, oraz że rejestrują chwilówki w BIK.

Posty: 30
Dołączył(a): 2014-08-30, 14:52

Re: Opinie o pożyczkach w Wonga

Postprzez Joasia » 2014-08-30, 16:35

z tego co wiem, wonga sprawdza BIK, co może być niekorzystne, ale za niedługo wszystkie chwilówki będą to robić.

Następna strona

Powrót do Wonga



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości